Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Április 10. 08:02, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Kettős fronthatás – óvatosan az utakon

Kettős fronthatás – óvatosan az utakon

Tiszta időben, száraz útburkolaton közlekedhetnek a járművezetők Komárom-Esztergom megyében. Az elmúlt 24 órában a megyében egy könnyű sérüléssel és hat anyagi kárral járó közlekedési baleset történt.

Az előrejelzések szerint ma többfelé, napközben főként keleten várható eső, zápor, miközben nyugat felől felszakadozik a felhőzet. Délutántól délnyugaton ismét kialakulhatnak záporok, erős széllökésekkel kísért zivatarok. Időnként élénk lesz a szél. Délután 11 és 17 fok között alakul a hőmérséklet. Kettősfronti hatás várható, így az arra érzékenyek fejfájásra, hangulatingadozásra számíthatnak. A légköri változások a közúti közlekedésben résztvevőkre is kihatással lehetnek, ezért a rendőrség kéri, hogy körültekintéssel közlekedjenek.

A jó időben egyre nagyobb számban találkozhatunk kerékpárral közlekedőkkel az utakon. Megjelenésük fokozott figyelmet kíván a járművezetőktől, mindemellett a balesetmentes közlekedés érdekében elengedhetetlen, hogy a kerékpárosok is betartsák a közúti közlekedés szabályait. A balesetmentes közlekedés elősegítése érdekében a rendőrség továbbra is fokozott ellenőrzést tart. A kerékpárosok és gyalogosok biztonsága érdekében a követező hónapokban is a megszokottnál nagyobb rendőri jelenlétre kell számítani Komárom-Esztergom megye útjain.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT