Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2012. Október 18. 07:25, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Kezdősípszót kapott a Csabai Lajos bajnokság

Kezdősípszót kapott a Csabai Lajos bajnokság

Negyedik szezonjához érkezett a Csabai Lajos, középiskolások számára megrendezett kispályás labdarúgó bajnokság. Az őszi tavaszi rendszerben zajló sorozatban ezúttal hét csapat méri össze tudását.

Újraindult az Esztergomi Pézsa Tibor sportcsarnok egyik legnagyobb rendezvénye, a már negyedik alkalommal kiírt Csabai Lajos középiskolás városi kispályás labdarúgó bajnokság. Idén hét csapat fogadta el a szervezők meghívását, a szezonban az esztergomi Ferences, a Dobó, a Szent Imre, a Szent Erzsébet, a Kolping és a Balassa valamint a dorogi Zsigmondy iskola labdarúgói küzdenek meg őszi és tavaszi rendszerben a végső helyezésekért. A bajnokság első két fordulója már le is zajlott, melyeket követően két győzelemmel a Dobó gimnázium diákjai vezetik a tabellát. Mögöttük három ponttal a második a Ferences, ugyanennyi egységgel harmadik a Balassa, és szintén három ponttal negyedik a Szent Imre iskola. Igaz előbbi kettő eddig egy mérkőzést játszott. Az ötödikek a táblázaton jelenleg a Szent Erzsébet diákjai, mögöttük a zsigmondys és a kolpingos tanulókkal. A góllövőlistát négy találattal a Szent Imre iskola labdarúgója, Gyebnár Gergely és a dobós Bula Benjáminnal vezeti holtversenyben.

Csabai Lajos az 1950-es, 60-as évek kiemelkedő esztergomi testnevelője és legendás labdarúgóedzője volt. 2001-ben Esztergom sport- és labdarúgó közössége halhatatlanjai közé választotta.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 27. 21:39, szombat | Helyi

A TESCO-s pályázat tavaszi fordulóját a Montágh iskola nyerte

Köszönet a TESCO-nak ,köszönet a vásárlóknak!

2023. Május 22. 14:25, hétfő | Helyi

Keresik az Év Futó Fotóját!

Kezdő, haladó és hobbifutók jelentkezését is várják

2023. Május 22. 14:05, hétfő | Helyi

Rekordkísérlet a gyermeknapi horgászversenyen Esztergomban

2023. Május 22. 11:59, hétfő | Helyi

Megnyílt Bangó Miklós Tavaszi tárlata

Bangó Miklós festőművész munkáiból nyílt kiállítás a Kapcsolatok Házában „Tavaszi tárlat” címmel, az Eurohíd Alapítvány szervezésében.