Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Március 11. 09:09, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Kézigránát Dorogon, teherhíd Esztergomban, fotójáték

Kézigránát Dorogon, teherhíd Esztergomban, fotójáték

Kézigránátot találtak és robbantottak Dorogon, teherkompról, teherhídról és autópályáról is egyeztetett az Ister-Granum EGTC Esztergomban, Nők hava, Dunaparti Futópartik, fotójáték. Esztergomi hírösszefoglaló!

Kézigránát robbant Dorogon, kiürítettek egy óvodát
Dorogon, a volt rendőrség épületében egy második világháborús kukoricagránátot találtak, amit a helyszínen robbantottak fel a tűzszerészek múlt csütörtökön. Részletek ITT!

Teherkomp, teherhíd és autópálya Esztergom és Párkány térségének fejlesztéséért
Határon átnyúló vállalkozási és logisztikai fejlesztésről tárgyalt múlt kedden az Ister-Granum EGTC Esztergomban. Szóba került a tervezett teherkomp, egy későbbi teherhíd megépítése és az M1-es autópályára csatlakozás is. Részletek ITT!

Új, speciális sisak az esztergomi tűzoltóknak is
Új, speciálisan a tűzoltóautók sofőrjeinek az igénye szerint kialakított sisakot kaptak a közelmúltban a megyei lánglovagok, köztük az esztergomi szakemberek is. Részletek ITT!

Idősek pénzét költötte el a kesztölci gondozónő
Négyen is feljelentették azt a kesztölci gondozónőt, aki az általa gondozott időseket átverve, „elsikkasztotta” a rezsire szánt pénzüket. A rendőrség előállította a hamisított sárga csekkekkel ügyeskedő nőt. Részletek ITT!

Nők hava: nők a zenében, nő a misszióban
Nők hava címmel rendezi meg idén is márciusi programjait a Szentgyörgymezői Olvasókör, mely az idén 50 éves Zsolt Nándor Zeneiskolával közös rendezvényekkel várja az érdeklődőket. Részletek ITT!

Hetedszerre rajtolnak a Dunaparti Futópartik
Vasárnap megkezdi hetedik évadját a Dunaparti Futópartik. Az Esztergomi Futóművek ötfordulós rendezvénysorozatának nyitóeseményén 4 és 10 kilométeren állhatnak rajthoz a futók, de az óvodások is megküzdhetnek 500 méteren. Részletek ITT!

Kreatív ötletek, látványos jelmezek
Már jó néhány ötletes jelmezről készült fotó érkezett játékunkra, melyre továbbra is várjuk a nevezőket, hiszen a Padlizsán Étterem és a Spori Print V-Nyomda felajánlásainak köszönhetően igazán élvezetes nyeremények találnak gazdára a versenyen. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.