Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2014. November 20. 07:58, csütörtök | Helyi
Forrás: KEMRFK

Ki-be a fogdára – egy nap után újra kattant a bilincs a kertvárosi férfin

Ki-be a fogdára – egy nap után újra kattant a bilincs a kertvárosi férfin

Hiába engedték szabadon a 29 éves gyanúsítottat, egy nappal később újra a fogdára került. Rablás mellett úgy tűnik, hogy betöréssel is gyanúsítható az esztergom-kertvárosi férfi.

Esztergom-kertvárosban fogták el az esztergomi járőrök P. Róbertet november 17-én. Az egyenruhások tudták, hogy a lakásban körözött személy tartózkodik, ezért mentek oda. Kopogtatásukra a férfi kinyitotta az ajtót, de amint meglátta a rendőröket, futásnak eredt. Nem jutott azonban messzire, a járőrök néhány méter után utolérték és elfogták őt. P. Róbert ellen az Esztergomi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot rablás bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanú szerint a férfi augusztus 19-én hajnalban Esztergomban, a Prímás szigeten bántalmazott egy férfit, és elvette pénzét, valamint iratait. Előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 29 éves P. Róbertet, akit ezt követően a rendőrség őrizetbe vett, majd gyanúsítotti kihallgatását követően szabadon engedett.

Másnap a férfi újra a rendőrség fogdájára került. Gyanú merült fel ugyanis arra vonatkozóan, hogy P. Róbert most novemberben háromszor tört be ugyanabba a családi házba. Egy alkalommal nem vitt el semmit, kétszer azonban eltulajdonítást is végzett. Ekkor ágyneműt és fűkaszát vitt magával. A gyanúsított ellen lopás bűntette és lopás bűntette kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását, emellett vizsgálja, hogy a gyanúsított követett-e el más, hasonló bűncselekményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT