Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2021. Június 01. 11:09, kedd | Belföld
Forrás: mti

Kiderült, hogy mi okozta a két utas életét követelő balesetet Csótnál

Kiderült, hogy mi okozta a két utas életét követelő balesetet Csótnál

Szabálytalan előzés okozta a tavaly februári, két ember életét követelő balesetet Csótnál, emellett a gyanúsított autója az ahhoz kapcsolt utánfutóval nem felelt meg a műszaki előírásoknak

- állapította meg a most lezárult rendőrségi vizsgálat. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján azt közölte: a 27 éves Komárom-Esztergom megyei férfi ellen közúti baleset okozásának gyanúja miatt indított eljárást a pápai rendőrkapitányság.

A férfi 2020. február 17-én délelőtt Csót irányából Pápateszér felé tartott az autójával és az ahhoz kapcsolt utánfutóval. A sofőr egy bukkanónál a záróvonalat átlépve az előtte haladó gépkocsi előzésébe kezdett, ekkor összeütközött a szemből érkező autóval, amely ennek következtében kigyulladt, az abban ülő két ember meghalt. A szabálytalan előzést végző sofőr és utasa nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A rendőrség megállapította azt is, hogy a balesetet okozó sofőr a járműszerelvénnyel túllépte a megengedett sebességet, a személygépkocsi hátsó kerekeinek mérete jelentősen eltért egymástól, továbbá a bal oldali hátsó gumiabroncs mintázata sem felelt meg a műszaki előírásoknak.

A pápai rendőrkapitányság az ügy iratait átadta az illetékes ügyészségnek - áll a közleményben.

Címkék: csót, halálos baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:19, szombat | Belföld

EM: kötelező lesz a környezeti hatásvizsgálat az akkumulátorgyáraknál

A zöldenergia a jövő, a magyar gazdaság jövője is. A zöldenergia előállításával, tárolásával foglalkozó vállalatok, üzemek száma egyre nő.

2024. Július 20. 07:16, szombat | Belföld

Orbán Viktor: a patrióták nagy előretörést értek el

2024. Július 20. 07:15, szombat | Belföld

KSH: a benzin 7, a dízel 2 forinttal olcsóbb, mint a szomszédos országokban

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 616 forint volt, ami 7 forinttal alacsonyabb a szomszédos országok átlagértéknél.