Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. December 13. 08:02, csütörtök | Helyi
Forrás: MTI

Kigyulladt egy családi ház, segítséget kér a tulajdonos

Kigyulladt egy családi ház, segítséget kér a tulajdonos

Kigyulladt egy családi ház szerdán Esztergomban, a lángok átterjedtek a melléképületre is – közölte a katasztrófavédelem Komárom-Esztergom megyei sajtóreferense az MTI-vel.

Stolczenberger Klára elmondta: a tüzet sikerült lokalizálni, így az nem veszélyeztette a szomszédos ingatlanokat. Senki sem sérült meg, ugyanis a tulajdonos nem tartózkodott otthon. Egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet, azt az oltás után fogják megállapítani a tűzvizsgálók.

Az információk szerint a Terézia utcában gyuladt ki az egyik családi ház, melyhez az esztergomi tűzoltókon kívül, a nyergesújfalui és bajnai lánglovagok is kivonultak. A tűz okát azonban még továbbra is vizsgálják a szakértők.

A ház segítségre szoruló tulajdonosa az alábbi posztot tette közzé a facebookon:

"Tegnap este leégett a házunk az üzlettel (All Door Kft.) együtt. Mi mindhárman jól vagyunk. Ezúton köszönjük a sok segítséget, aki ott volt a mentésnél!!! Többen jeleztétek, hogy anyagilag (is) tudnátok segíteni, ezt előrre is nagyon köszönjük, minden segítséget nagyon köszönünk, itt a számlaszámunk:
Budapest Bank (Siristye Krisztina) 10103661-30733051-00000006.
Aki esetleg a kármentesítéshez szükséges eszközökkel-szerszámokkal-konténerrel tudna segíteni a Terézia u. 11. szám alatt várjuk".

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.