Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Április 08. 10:03, csütörtök | Helyi
Forrás: RTVE

Kigyulladt egy melléképület Esztergomban

Kigyulladt egy melléképület Esztergomban

Április 8-án, csütörtökön reggel egy melléképület gyulladt ki Esztergomban. Személyi sérülés nem történt, viszont a tűzeset miatt egy az épületben tartózkodó kutya elpusztult.

Varga Mihály Sebestyén tűzoltó főhadnagy az RTVE-nek elmondta, hogy 6.24-kor érkezett a riasztás, miszerint egy 25-30 négyzetméteres melléképület ég az Árok utcában. A helyszínre az esztergomi és a nyergesújfalui hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik két vízsugárral rövid időn belül eloltották a lángokat. Az épületben egy kutya tartózkodott, akinek az életét már nem tudták megmenteni. A tűzoltók a helyszínen áramtalanítást és gázelzárást is végeztek. Az utómunkálatokat 7.29-re fejezték be.

A katasztrófavédelem szóvivője hozzátette, hogy szerdán délután 17.30-kor is érkezett egy riasztás Esztergomból. A tűzoltókat egy kéménytűzhöz riasztották a Kiss Ernő utcába. Az esztergomi hivatásos egység a kéményben izzó lerakódásokat kéziszerszámokkal eltávolította. A vegyes tüzelésű kazánt lekapcsolták, a kéményt pedig letiltották. Az eset során lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség, az ott lakók elektromos hősugárzóval oldották meg a fűtést.

Fotó: RTVE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.