Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Április 14. 08:03, csütörtök | Helyi
Forrás: közlemény

Kínai befektetők érdeklődnek Esztergom iránt

Kínai befektetők érdeklődnek Esztergom iránt

A héten háromfős kínai gazdasági küldöttséggel egyeztetett Romanek Etelka egy gyártóüzem lehetséges létesítéséről Esztergomban.

A küldöttség befektetési céllal érkezett Esztergomba, a Feintek cég részére keresnek gyártóhelyet és lehetséges európai központot. A vállalat Kínában 6 gyárral rendelkezik, automata megmunkálógépeket gyártanak, illetve alkatrészeket készítenek és szállítanak be több iparterület, például az elektronika és a gépjárműgyártás területén működő vállalatok részére, vannak már Magyarországon, így Esztergomban is partnereik. Központjuk Sanghai közelében, Szoucsou városban található, amely egy 1,3 milliós város Dél-Kelet Kínában. A vendégek érdeklődtek és információkat kaptak az Esztergomi Ipari Parkról, a befektetéshez szükséges jogszabályi környezetről és előírásokról.

A küldöttség tagja volt Gao Yanbo, a Kínai Népköztársaság Kereskedelmi Minisztériuma Befektetési Irodájának európai képviselője, Hu Bifeng, a Magyar-Kínai Új Befektetők Szövetségének elnöke és Lyn Yang, a Feintek Technology Rt. képviselője

Címkék: befektető, esztergom, kína

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.