Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2013. Október 16. 08:54, szerda | Helyi
Forrás: lvp

Király Viktor koncert és tűzzsonglőrök pénteken

Király Viktor koncert és tűzzsonglőrök pénteken

Király Viktor lép fel pénteken a +21 Kultúrhely és Koktélbárban, ahol tűzzsonglőrök is szórakoztatják majd a bulizókat. Szombaton a Szomjas szombat parti várja a bulizókat.

Pénteken Király Viktor szórakoztatja a +21 Kultúrhely és Koktélbár vendégeit, akik akár meg is nyerhetik belépőiket vagy esetleg a két ajándéktetoválás egyikével is gazdagodhatnak. A buli egyben RnB Fire Party is, ami annyit jelent, hogy egész este kedvezményesen fogyasztható a Fire Koktél, illetve a parkolóban tűzzsonglőrök is feltüzelik majd a közönséget. Az est házigazdája Sluki, míg a fénypultban Bozsó lesz. A belépő 1000 forint.

Másnap a Szomjas szombat vár a +21-ben 22 órától ital akciókkal a lemezjátszóknál pedig Leslie Blase és Sluki pörgeti a korongokat.Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 28. 17:26, szerda | Helyi

Támogatás az esztergomi Montágh Iskola SNI tanulóinak

A Fokról-Fokra a Fogyatékos Gyermekek Neveléséért és Oktatásáért Alapítvány három sikeres pályázatával összesen 1.021.153 forint értékben segítette a Montágh Iskola fogyatékkal élő tanulóinak oktatását, nevelését.

2020. Október 28. 17:23, szerda | Helyi

Állványt bérelne? Íme néhány jó tanács!

A nagyobb volumenű építkezési munkálatok, a felújítások, a homlokzati szigetelés, vagy éppen a festés, sok esetben kivitelezhetetlenek profi állványrendszerek nélkül.

2020. Október 28. 13:23, szerda | Helyi

Kamera rögzített egy kocsmai verekedést Táton - VIDEÓ

A csoportosan elkövetett garázdaság miatt emelt vádat az Esztergomi Járási Ügyészség két férfival és két nővel szemben, mert az elkövetők egy táti kocsmában egy vétlen vendéget percekig ütlegeltek, rugdostak.

2020. Október 28. 07:29, szerda | Helyi

Újabb részletek a halálos balesetről

Egy férfi életét vesztette, hárman megsérültek az 1119-es úton történt balesetben, ahol két személykocsi ütközött össze.