Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2021. Január 08. 11:52, péntek | PR

Kis összegű hitel: az ünnepek pénzmagja

Kis összegű hitel: az ünnepek pénzmagja

A karácsony közeledtével ideje az ajándékvásárlásra is gondolnunk. Ez azonban elég komoly anyagi terhet róhat ránk, komoly adósságokba pedig nyilván nem vernénk magunkat.

A kis összegű hitelek gyors és könnyebben törleszthető megoldást kínálnak a nehezebb időszakokra.

Anyagilag terhelt időszakok

Életünk során biztos sokszor tapasztaltuk már meg azt, hogy a kiadásaink időszakonként szinte észrevétlenül felhalmozódnak. Ez sok tényezőtől függ, előfordulhat, hogy szerencsétlenül jönnek ki a határidők és sok tartozást egyszerre kell rendeznünk, esetleg valamilyen váratlan kiadás terheli pénztárcánkat és bizony ide tartoznak a karácsonyi ünnepek, melyek sokak számára igencsak megterhelőek pénzügyi szempontból.

Az ünnepek az utóbbi években eleve erősen elanyagiasodtak, számos kampány külön erre az időszakra épít és figyelnünk kell, hiszen sokszor még a legjobb ajánlatokról is kiderülhet, hogy egy túlárazás leárazását próbálják kedvezményként feltüntetni. Ami bizonyos, az ajándékok beszerzése az idő elteltével egyre sürgetőbb és minél nagyobb a család, ez annál komolyabb kiadásokkal járhat. Bár a hitelek alapvető funkciója nem feltétlenül ilyen helyzetekre lett kitalálva, ám a szabad felhasználású személyi kölcsönök a felhasználhatóság szempontjából egészen sokoldalúak, így egy kis összegű hitel az év végén is kihúzhat minket a bajból.

Pénzügyek szabadon

A kis összegű hiteleket és személyi kölcsönöket tulajdonképpen olyan helyzetekre találták ki, mikor feltétlenül szükséges egy olyan készülék, termék beszerzése, melyre alapvetően talán épp nincs elegendő keretünk, ám mindenképpen azonnal van rá szükségünk. A karácsonyi ajándékok pedig pont abba a kategóriába esnek, melyben az időfaktor a döntő. Ám semmi probléma, az ajándékokat időben beszerezhetjük, fizetni pedig ráérünk részletekben is, mely eleve könnyebb, ha a kevéssé költséges időszakokra tolódik.

Az Auchan áruházaiban is igénybe vehető kis összegű hitelek, vagy ha úgy tetszik személyi kölcsönök például egy egészen gyors ügyintézést kínáló, rugalmas lehetőséget kínálnak, arról nem is beszélve, hogy az ajándékok így helyben be is szerezhetők, a „mindent egy helyen” elvet érvényesítve. Az ilyen jellegű kölcsönök kulcsa a szabad felhasználású kifejezés, hiszen ez is jól jelzi, hogy az igénybe vett összeget gyakorlatilag bármire elkölthetjük.

Az ügyintézés előnyei

A kis összegű hitelek számos előnnyel bírnak. Elsőként mindenképp az egyszerűbb törlesztést említhetjük, hiszen alacsonyabb hitelkeret esetén a havi törlesztőink is alacsonyabbak, illetve előbb le is tudhatjuk a rendezését. Épp ide kötődik egy másik fontos előny, mely a hitelösszeg és a futamidő rugalmassága is. A kölcsön abszolút személyre szabható, az opciók közül pedig a szerződéskötéskor választhatunk.

A törlesztőrészletek miatt sem kell aggódnunk, ha forint alapú, fix kamatozású hitelt veszünk igénybe, hiszen ebben az esetben minden hónapban jól kiszámíthatóan ugyanakkora összeget fizetünk. Ne essünk tehát kétségbe, ha egy-egy időszak komolyabb támadást indít a pénztárcánk ellen. A kis összegű hitelek segítségével az ünnep is bővelkedhet az ajándékokban.Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 14:00, csütörtök | PR

Nem vagy biztos a nyelvtudásodban? Csinálj próbanyelvvizsgát fillérekért!

A középfokú angol nyelvvizsga nem kis kihívást jelent, emellett pedig sokba is kerül. Éppen ezért nem csoda, ha szeretnél biztosra menni, mikor megpróbálod. Megmutatjuk, hogyan győződj meg, hogy elegendő a nyelvtudásod.

2021. Január 07. 13:54, csütörtök | PR

Ne felejtse el januárban megvásárolni az új autópálya-matricáját!

Van két olyan autópálya-matrica típus, amelyeket ha év elején, azaz még januárban megveszünk, akkor járunk velük a legjobban anyagilag: ezek pedig a megyei és az éves e-matricák.

2021. Január 05. 17:04, kedd | PR

Titkos gyorsítósáv pályakezdőknek a diákmunka

A diákmunka hatalmas előnyt tud a kezedbe adni, ha okosan csinálod még az egyetemi éveid alatt. Megmutatjuk, miért jó neked egyetemistaként a diákmunka, és hogyan használd fel, illetve ki az előnyeit a legjobban.

2020. December 15. 00:00, kedd | PR

Szorongó évzárás

Sajnos be kell látnunk, hogy az idei karácsony más lesz, mint a többi. Egy jóval szeparáltabb, szabályok közé szorított ünnepre kell készülnünk, mely szinte tudat alatt is teherként nehezedik ránk.