Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

🤍Vidéki báj, modern kényelem
Kiscsévpuszta egy varázslatos vidéki gyöngyszem, ahol az idilli természet és a nyugodt környezet összefonódik a modern kényelemmel. A hangulatos, lakott területtől távol eső majorságunk kiválóan alkalmas arra, hogy esküvőtök egyszerre legyen meghitt és lenyűgöző.


🤍Közel a természethez, közel a városhoz
Helyszínünk mindössze egy órányi autóútra található Budapesttől és fél órányira Esztergomtól, így vendégeiteknek sem kell sokat utaznia. Élvezzétek a vidéki csendet anélkül, hogy feladnátok a városi kényelmet!


🤍Minden egy helyen
Szertartás, vacsora, buli és szállás mind egy helyen, így semmire sem kell gondolnotok, csak egymásra. A nagyobb vendégsereg sem okoz gondot, akár 150 főt is képesek vagyunk fogadni. Helyben 38 személy elszállásolására van lehetőség frissen felújított, gyönyörűen berendezett, saját fürdőszobával rendelkező szobákban. A többi meghívottnak sem kell messzire mennie, hiszen Esztergom és környéke számos szálláslehetőséget kínál.


Gyertek és nézzetek szét Kiscsévpusztán, hogy titeket is magával ragadhasson a hely varázsa! Lépjetek velünk kapcsolatba még ma, és tervezzük meg együtt a Nagy Napotokat!


Ajánlatkérés és érdeklődés a kiscsevpuszta@gmail.com címen lehetséges.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT