Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Október 16. 07:40, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kitüntette a legbecsületesebb esztergomit a rendőrség

Kitüntette a legbecsületesebb esztergomit a rendőrség

Emlékérmet és oklevelet adott át Farkas Gábor ezredes Kormány Zsoltnak október 15-én az Esztergomi Rendőrkapitányságon, miután a fiatal férfi visszaadta tulajdonosának elveszett pénztárcáját, benne egyhavi fizetéssel.

Szent György emlékérmet és oklevelet adott át Farkas Gábor ezredes Kormány Zsoltnak október 15-én az Esztergomi Rendőrkapitányságon. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője így köszönte meg a férfinak, hogy október 10-én bevitt egy pénzzel teli pénztárcát az Esztergomi Rendőrkapitányságra, miután tulajdonosa az utcán elveszítette azt. A megtaláló elmondása szerint a bukszát egy kerékpárral közlekedő asszony hagyta el, akit egy darabig követett, de szem elől tévesztett.

Kitüntette a legbecsületesebb esztergomit a rendőrség

A férfi személyleírást adott a kerékpárosról, ennek ismeretében indult el Bakos Tamás őrnagy két beosztottjával az asszony felkutatására, akire a helyi tűzoltóság épülete előtt találtak rá. A hölgy az egyenruhásoknak elmondta, hogy egyhavi megélhetésük volt az elhagyott bukszában és igen örült, mikor a rendőrök közölték vele, az utolsó fillérig megkerült a pénze. A jutalomátadáson Kormány Zsolt először találkozott az asszonnyal, aki köszönetét fejezte ki a megtalálónak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT