Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Július 13. 08:08, szombat | Helyi
Forrás: Éder Mónika

Kívánságok Kertje - esztergomi művésztábor gyerekeknek

Kívánságok Kertje - esztergomi művésztábor gyerekeknek

Kívánságok Kertje címmel rendez művésztábort az esztergomi Kaleidoszkóp Ház július végén. A táborban rendhagyó művészi programok, alkotás, strandolás, múzeumlátogatás, vetélkedő várja a gyerekeket.

Minden szülő titkon vágyik arra, hogy a nyáron néhány kellemes napot tölthessen párjával a gyerek nélkül. Ez természetes, hiszen a nyár elvileg a pihenés időszaka is, bár ezt gyakran nagyon nehéz összeegyeztetni a gyermekkel való törődéssel. Esetleg aggódunk amiatt, hogy a csemete nem tölti elég tartalmasan a nyarát, látszólag felesleges elfoglaltságokat talál magának. Ezekre kínál megoldást a Kaleidoszkóp Ház által szervezett művészeti tábor, amit „Kívánságok Kertje” címmel rendez meg július 22 és július 26 között.

A táboron 5-12 éves gyerekeknek vehetnek részt, a háztól már megszokott rendhagyó programokon, mint például a forttázs (olyan technika, melynek során az adott anyagra papírt helyeznek, és egy rajzeszközzel átdörzsölik), kollázs (ragasztott részletekből álló kép), monotípiák (sima felületre, nyomdafestékkel készített, préselt nyomat) készítése, zászló és kavicsfestés, strandolás, múzeumlátogatás, vetélkedők és még sok más érdekesség. A részvételi díj 20 ezer forint, ami magában foglalja a napi háromszori étkezést és belépőket is.

További információk az alábbi elérhetőségeken:
Gép Sarolta: +36 30 489 6906
Ducsai Péter+36 70 589 3980

Jelentkezni lehet és a Kaleidoszkóp Ház Facebook oldalán, ahol részletes programok is találhatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT