Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. November 10. 07:34, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Kizárták az X-Faktorból, mert drogozott

Kizárták az X-Faktorból, mert drogozott

Tegnap este bombaként robbant a hír, hogy az egyik versenyzőnek ki kellett költöznie a házból, mert a produkció munkatársai előtt szippantott fel egy csík kokaint.

Brit magazinok vezető híre tegnap óta, hogy a 18 éves Frankie Cocozza-t kizárták a műsorból, mert megsértette az X-Faktor szabályait. A fiatal énekest már többször is figyelmeztették, hogy vegyen vissza féktelen viselkedéséből, de képtelen volt uralkodni a magán. A siker teljesen megrészegítette. Hétről hétre többet ivott a megmérettetések után, és végül a droghoz nyúlt. Mentora teljesen elkeseredett kizárása hallatán, mert Frankie komoly esélyesként indult a műsorban, és egyre többen szavaztak rá. A fiú belátta, hogy óriásit hibázott és mielőtt elhagyta a házat kamerák előtt így nyilatkozott: "Elnézést kell kérnem Gary Barlow-tól, a mentoromtól, és mindenkitől, aki eddig rám szavazott. Az életem a show alatt kicsúszott a kezeim közül, és a színpadon kívüli viselkedésem nem egyeztethető össze a verseny szabályaival. Nem érdemlem meg, hogy itt legyek" - magyarázta a tehetségkutató lecsúszott rosszfiúja. A műsor készítői az eset után elismerték, hogy óriási a feszültség hétről hétre. Nem könnyű feldolgozni a hirtelen jött népszerűséget. Mint ahogy azt sem, hogy minden szombaton egy tökéletes, új produkcióval kell színpadra állni. Bizony könnyen elcsúszhat az, aki nem elég erős. Angliában a nézők mégsem nézik jó szemmel, hogy a híradások már másról sem szólnak, mint arról, hogy merre jártak bulizni a versenyzők, és mennyire részegedtek le. Rengeteg kritika érte a mentorokat, miért hagyják, hogy ez legyen a példa több százezer tininek, akik lelkesen követik a műsort. A készítők ezért úgy döntöttek újra átgondolják a szabályokat.

Címkék: x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára