Városlista
2022. november 26, szombat - Virág

Hírek

2020. Április 08. 05:12, szerda | Helyi
Forrás: (x)

Klasszikus beltéri ajtók, amik szinte minden otthonhoz passzolnak

Klasszikus beltéri ajtók, amik szinte minden otthonhoz passzolnak

Építkezés, lakásfelújítás alkalmával van egy terület, amely kiemelt jelentőséggel bír. Igen, nem más ez, mint a beltéri ajtók világa.

Aktívan hozzájárulnak az enteriőr kialakításához, ugyanakkor a hangszigetelésben is fontos szerep jut nekik. A kínálat minden korábbinál szélesebb, ennek köszönhetően pedig mindenki rábukkanhat az ízlésének megfelelő megoldásra.

A klasszikus beltéri ajtókban az a legjobb, hogy tulajdonképpen bármilyen lakberendezési irányzathoz tökéletesen passzolnak. A gazdag színválaszték teszi ezt lehetővé, az igényes kivitelezés pedig arról gondoskodik, hogy stílusos és időtálló végeredmény szülessen. A tapasztalatok szerint a világos színek elsősorban a természet szerelmesei számára, a fiataloknak, vagy a bohém, izgalmas belső terekhez megfelelőek. A sötét ajtók már inkább hordoznak magukban egyfajta eleganciát, klasszikus jelleget és bizonyos esetekben extrémitást.

A klasszikus beltéri ajtók tökéletes példák arra, hogy hogyan tud a hagyomány ötvöződni a modern technológiával (forrás: szalafa.hu). A fa természetessége mindenkihez közel áll, és a legtöbben inkább részesítik ezt előnyben, mint a műanyagot. A biztonságos üvegfelületekkel kombinált megoldások, az egyedi tervezésű ólómüveg-betétek legalább akkora népszerűségnek örvendenek, mint a párkányos dísztokos típusok.

A hagyományos stíluselemek úgy keverednek esetükben a korszerű betétekkel, vagy akár a trendinek is mondható látványos kialakítással, hogy közben nem veszítenek a beltéri ajtók klasszikus jellegükből és tradicionális megjelenésükből. Természetesen sok múlik azon, hogy milyen színvonalon kerülnek azok kivitelezésre, és az egyéni elképzelések érvényre juthatnak-e. Sokan kifejezetten ilyenekkel fordulnak a cégekhez, hiszen szeretnék, ha otthonuk minden ízében egyedi lenne, így a beltéri ajtók tekintetében is.

A lakberendezés és a belsőépítészeti megoldások nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy miként érezzük magunkat otthonunkban. Nem véletlen, hogy az olyan nagy felületet elfoglaló elemek esetében sincs ez másként, mint a beltéri ajtók. Érdemes a klasszikus értékeket is szem előtt tartó, de ugyanakkor a színvonalas, igényes, korszerű megoldásokat előnyben részesíteni, melyek hosszú évekig kifogástalan állapotban állnak majd rendelkezésre. A színek, minták, betétek és felületek széles skálájának köszönhetően korosztálytól függetlenül megtalálhatja mindenki az igényeinek megfelelő ajtókat.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.

2022. November 16. 09:40, szerda | Helyi

LICHNER BARBARA ÉS LISÁNYI ENDRE NYERTE A 2022-ES KALEIDOSZKÓP-DÍJAT

A Petőfi 200 emlékév tiszteletére az Eurohíd Alapítvány is meghirdette idei összművészeti pályázatát, Petőfi 200: Elpusztuló kert ott a vár alatt címmel.

2022. November 10. 16:04, csütörtök | Helyi

BOZSÓ ANDRÁS: ÉS / VAGY

Bozsó András fotóművész és/vagy című kiállítása nyílik az esztergomi Kaleidoszkóp Házban 2022. november 19-én, 19:00 órakor. A kiállítást Bakács Tibor újságíró, kritikus nyitja meg.