Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2012. Február 25. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Kóbor ötven éve pörög

Kóbor ötven éve pörög

Az Omega együttes gőzerővel készül fellépéseire, hiszen jubileumi koncertsorozatra indulnak. Kóbor Jánosnak a vérében van a pezsgés.

Gyakorlatilag az elmúlt ötven évem a pörgésről szólt. A zenéről, a próbákról és a turnékról. Számomra ez a hajtás nem teher, és a mindenkori magánéletemet is ehhez kellett igazítanom. Soha nem akartam zenész lenni, meg voltam győződve arról, hogy atléta vagy futballista leszek, pedig alapvetően építészmérnökként végeztem az egyetemen.

A kondíciómmal dicsekedhetnék, de szerintem elég, ha megköszönöm a szüleimnek, hogy jó géneket örököltem tőlük. De állíthatom, hogy a sportnak is sokat köszönhetek, amit viszont még időben, az élsport előtt abbahagytam, mert hosszabb távon az biztosan hazavágott volna egészségügyileg - nyilatkozta a Star magazinnak Kóbor János.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.