Városlista
2023. szeptember 24, vasárnap - Gellért

Hírek

2023. Április 14. 08:24, péntek | Belföld
Forrás: NAV

Kokainnyelőt fogtak el Budapesten

Kokainnyelőt fogtak el Budapesten

A NAV munkatársai egy Sierra Leone-i férfi testüregében csaknem egy kilogramm kokaint találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Az utas Eindhovenből érkezett, és a zöld folyosón keresztül lépett be az országba. A pénzügyőrök a férfi csomagjainak és ruhájának átvizsgálásakor kábítószergyanús anyagot nem találtak, de az utas viselkedése alapján felmerült a gyanú, hogy kábítószert rejthetett el testüregében, ezért CT-vizsgálatra kórházba szállították.

A röntgenvizsgálat a férfi tápcsatornájában 35 kapszulát mutatott ki, amelyekből megközelítőleg egy kilogramm, több mint 28 millió forint feketepiaci értékű kokain került elő. Munkatársaink a kábítószert lefoglalták, és feljelentést tettek a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságon.

Címkék: kokain, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 24. 11:14, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2023. Szeptember 24. 11:11, vasárnap | Belföld

Nébih: megszűnik a tűzgyújtási tilalom

Az őszi esőzések miatt vasárnaptól megszűnik az országos tűzgyújtási tilalom - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján szombaton.

2023. Szeptember 23. 13:00, szombat | Belföld

Nagy Márton: a jövő évnek a növekedés helyreállításáról kell szólnia

Az idei az infláció letörésének éve, ám a pénzromlás egy számjegyű tartományát elérve jövő évben el kell kezdeni a gazdasági növekedés helyreállítását - jelentette ki a gazdaságfejlesztési miniszter.