Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 16. 16:52, péntek | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Kőkemény harcok a Győzelmek éjszakáján

Kőkemény harcok a Győzelmek éjszakáján

Hetedszer rendezi meg a régiónk kemposait tömörítő Fighting Kempo Stílus a Győzelmek éjszakája elnevezésű K-1 szabályrendszerű full-contact gáláját Esztergomban. Október 17-én várja a közönséget az őrült bunyó.

Október 17-én 18 órakor kezdődik a Fighting Kempo Stílus szervezésében a hetedik Győzelmek éjszakája elnevezésű Nemzetközi Profi K-1 szabályrendszerű gála az esztergomi sportcsarnokban. A gálán több mérkőzésen jó néhány nemzetközileg is elismert harcos összecsapását láthatja majd a közönség. Idén első alkalommal címmérkőzést is láthatnak az érdeklődők: Pokorni Milán, a Fighting Kempo stílus versenyzője 5x3 percben küzd a WKF Kick-box Szövetség PROFI K-1 Európa-bajnoki címéért. A rendezvény színvonalát mutatja, hogy országos sportcsatorna is műsort készít a meccsekből.

A Fighting Kempo négy harcosa Pápán járt a közelmúltban a WKF Kick Box szövetség ring országos bajnokságán. Szendrei Rebeka K-1-ben junior létére 62 kilósan győzedelmeskedett a felnőtt nők között 69 kilóban. Nagy Levente junior K-1 75 kg-ban 1. helyezést ért el, Nagy Rebeka szintén K-1-ben 57 kg-ban juniorként felnőttek mezőnyében szerezte meg az ezüstérmet. Takács Martin 12 éves korosztályban kick-light kategóriában 50 kg-ban második lett. A versenyzőket Pokorni Gábor, Pokorni Milán és Pokorni Ádám senseiek készítették fel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.