Városlista
2020. május 30, szombat - Zsanett, Janka

Hírek

2020. Május 22. 11:51, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Korlátozza az éjszakai alkoholárusítást Esztergom

Korlátozza az éjszakai alkoholárusítást Esztergom

Cél, az ifjúság védelmének előmozdítása, a lakosság egészséges életkörülményeinek pihenéshez, és az éjszakai nyugalomhoz való jogának biztosítása – olvasható a város honlapján.

A tájékoztatóból kiderül, hogy május 29-től 22:00 és 6:00 óra között megtiltja az önkormányzat a boltokban a szeszes ital árusítást Csutimonostor, Szentanna, Örmény, Királyi város, Víziváros, Bánom, Kovácsi lakótelep, Aranyhegy, Csalamádé, Szenttamás, Libád és Hévíz történelmi városrészekben.

Az elmúlt időszakban több rongálás is történt Esztergomban, melyet olvasóink közösségi odalunkon a "bulizó" fiatalok alkoholos befolyásoltságának tudnak be. Többen írták, hogy a szórakozó fiatalok a város több pontján is hangoskodnak, rongálnak és szétdobálják az üres alkoholos üvegeket, dobozokat.

Korábbi cikkek:

Rongálás után megint rongálás

Ismét szomorú rongálás történt EsztergombanEzek érdekelhetnek még

2020. Május 30. 05:00, szombat | Helyi

Újra megnyílt a Vitézek GYM

Újra nyitva a terem és személyi edzés is van a karantén utáni kilók ledolgozására. Kedvezményes tagság és személyi edzés ár.

2020. Május 30. 04:59, szombat | Helyi

Ingyenes szakképzéseket hirdet az esztergomi Balassa

A TSZC Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája az alábbi, 2 éves, ingyenes szakképzéseket hirdeti meg nappali, illetve esti tagozaton 2020. szeptember elsejei tervezett indulással:

2020. Május 29. 19:35, péntek | Helyi

Így érdemes felkészülni a szemműtétre

Szemműtét előtt akár több hetes kutatómunkát is érdemes végezni és meg kell kérdezni több ismerőst is, mielőtt eldöntjük, hogy melyik műtéti eljárás és melyik klinika mellett tesszük le a voksunkat.

2020. Május 29. 18:03, péntek | Helyi

Lájkoljuk a dobósok videóját, hogy nyerjenek!

Bátrak Ligája Online! Avagy a Honvédelmi Sportszövetség a Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársággal együttműködésben kiírta a Bátrak Ligája Online fordulóját értékes nyereményekért.