Városlista
2020. augusztus 10, hétfő - Lörinc

Hírek

2020. Május 22. 11:51, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Korlátozza az éjszakai alkoholárusítást Esztergom

Korlátozza az éjszakai alkoholárusítást Esztergom

Cél, az ifjúság védelmének előmozdítása, a lakosság egészséges életkörülményeinek pihenéshez, és az éjszakai nyugalomhoz való jogának biztosítása – olvasható a város honlapján.

A tájékoztatóból kiderül, hogy május 29-től 22:00 és 6:00 óra között megtiltja az önkormányzat a boltokban a szeszes ital árusítást Csutimonostor, Szentanna, Örmény, Királyi város, Víziváros, Bánom, Kovácsi lakótelep, Aranyhegy, Csalamádé, Szenttamás, Libád és Hévíz történelmi városrészekben.

Az elmúlt időszakban több rongálás is történt Esztergomban, melyet olvasóink közösségi odalunkon a "bulizó" fiatalok alkoholos befolyásoltságának tudnak be. Többen írták, hogy a szórakozó fiatalok a város több pontján is hangoskodnak, rongálnak és szétdobálják az üres alkoholos üvegeket, dobozokat.

Korábbi cikkek:

Rongálás után megint rongálás

Ismét szomorú rongálás történt Esztergomban



Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 09. 07:00, vasárnap | Helyi

Esztergomi leves - Recept!

Ezzel a receptemmel történelmet írok, mert a szülővárosomról neveztem el. Természetesen a recept saját ötlet – írta Nagy Csaba a recept megosztója.

2020. Augusztus 09. 05:00, vasárnap | Helyi

Kihívás – akadály – győzelem és jótékonyság!

Ez vár a résztvevőkre szeptember 5-én a Fair Play Sportegyesületet Adrenaline akadályfutó versenyén Bajót mellett Szarkáspusztán.

2020. Augusztus 08. 08:40, szombat | Helyi

Összesen 50 szabályszegőt büntettek meg a belvárosban

Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak az esztergomi rendőrök a közterület-felügyelet munkatársaival közösen, amelynek során a megállási és várakozási tilalmak megszegését helyezték előtérbe.

2020. Augusztus 08. 07:49, szombat | Helyi

Újabb ittas vezetőt fogtak

Egy 73 éves férfinél jelzett a szonda.