Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Március 29. 18:45, hétfő | Helyi
Forrás: Esztergom csoport facebook

Köszönet és hála az egészségügyben dolgozóknak

Köszönet és hála az egészségügyben dolgozóknak

Az egyik közösségi portál nyilvános csoportjában osztotta meg hálás sorait egy koronavírusos beteg, akit 20 napig az esztergomi kórházban ápoltak, és mára már otthonában gyógyulhat.

Hetek óta heroikus küzdelem folyik kórházainkban. Egyre magasabb a koronavírus súlyos tüneteivel bekerülő betegek száma. A covid osztályokon dolgozók hősies, megfeszített küzdelmet vívnak a vírus miatt bekerülő betegek életéért, állapotuk javulásáért. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórházban is nagyon sok fertőzöttet ápolnak.

Alább egy mára már otthonában gyógyuló beteg köszönő sorait olvashatjuk.

"Március 3-án bekerültem a Vaszari Kolos kórház intenzív osztályára vírusos tüdőgyulladással.

Azért kerültem Esztergomba,mert a tatabányai kórház nem tudta már fogadni a koronás betegeket. Először a Covid sebészeten utána a Covid belgyógyászaton voltam.Sok gyógyszert,infúziót,szteroidot kaptam,és hála egyre jobban lettem.

Átköltöztettek pár alkalommal más szobákba,ahogy javult az állapotom.Azt mondták egy egy költözés mindig közelebb visz a hazakerüléshez.Így is lett,március 23- án hazaengedtek.

Most itthon folytatom a gyógyulást,amire azt mondták időbe telik.Ezúton szeretném hálásan megköszöni mindenkinek a takarító néniknek,az ápolóknak,a beteghordóknak,az orvosoknak mindenkinek aki segítségemre volt a gyógyulásomban!!!!

Gyógyulást kívánok a többi betegnek akik még sajnos ott vannak.Ezt a közösségi oldalt találtam,amin tudok üzenni és arra kérek mindenkit,ha olvassa ezt és ismer valakit adja át neki! Még egyszer nagyon köszönöm az áldozatos munkájukat!"

Mi, az InfoEsztergom szerkesztősége ezúton szeretnénk átadni Köcski Levente üzenetét. Reméljük, hogy a hálás sorok eljutnak a Vaszary Kolos Kórházba, ahol most is megfeszített erőkkel folyik a küzdelem a betegekért.

Köszönet az ott dolgozóknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.