Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Április 15. 07:29, csütörtök | Helyi
Forrás: Esztergomi Várszínház Facebook

Köszönjük Nektek, Veletek vagyunk!

Köszönjük Nektek, Veletek vagyunk!

Az Esztergomi Várszínház is csatlakozott a kaposvári Csiky Gergely Színház kezdeményezéséhez, mellyel a hazai színházi világ dolgozói kifejezhetik hálájukat a járvány elleni küzdelem hősei felé.

Mi még zárva tartunk, a főszerep most a frontvonalon dolgozóké.

Színházunk dolgozói nevében köszönetünket fejezzük ki az egészségügyi dolgozóknak, az orvosoknak, az ápolóknak, a mentősöknek, a rendőröknek, a katonáknak, a bolti dolgozóknak, a tanároknak, az önkénteseknek és mindazoknak, akik mindannyiunk biztonságáért dolgoznak, a frontvonalban szolgálnak.

Előzmény: A Csiky Gergely Színház KÖSZÖNJÜK NEKTEK, VELETEK VAGYUNK! címmel nagyszabású kampányt indított a minél szélesebb körű oltakozási hajlandóság növelése érdekében. A koronavírus-járvány harmadik hullámában minden korábbi esetszámot fölülmúl a megbetegedések száma, a kaposvári teátrum menedzsmentje és társulata kiemelten fontosnak tartja, hogy fölhívja a figyelmet a frontvonalban dolgozók áldozatos, lelkiismeretes és kitartó munkájára, arra bíztatva minden előadó-művészeti szervezetet, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

Miután színházak zárva tartanak, az elmaradt esti tapsokat a frontvonalban szolgálók elismerésére ajánlják, ezért arra kérnek mindenkit, hogy a színházi előadások kezdeti idejében, azaz esténként 19:00 órakor közösen nyissanak ablakot, álljanak ki az erkélyre, és tapsolják meg azokat, akik a mindennapokban értünk és egészségünkért harcolnak.

Legyenek főszerepben a frontvonalban dolgozók! Mindemellett a kampány ráirányítja a figyelmet az oltakozás fontosságára.

Fotó: Esztergomi Várszínház Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT