Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Június 16. 16:47, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Kötelesség vagy szórakozás a bútorvásárlás?

Kötelesség vagy szórakozás a bútorvásárlás?

Az nem vitás, hogy a bútordarabok nem pusztán praktikum tekintetében meghatározóak, bár elvitathatatlan tőlük gyakorlati szerepük.

Ugyanakkor a kisugárzásukkal, a megjelenésükkel rengeteget adhatnak hozzá a környezetük hangulatához. Már csak ezért sem mellékes, hogy pontosan melyek azok a bútorok, amik végül helyet kapnak az életterünkben, egyúttal az életünkben.

Praktikusság vagy esztétikusság?

Az örök harc, a látszólagos dilemma, ami valójában nem létezik és sohasem létezett. Hogy miért? Azért, mert mindkét tényező kulcsfontosságú akkor, ha a cél az elégedettség megteremtése. Márpedig a bútoráruház minden egyes tagja ezt támogatja. Ennél lejjebb nem érdemes tenni azt a bizonyos lécet. Ha a hasznosság pontosan ugyanannyira stimmel, mint a szépség, akkor minden rendben.

A lényeg az egyediségben rejlik. A bútorok egyediségében, ami a kínálat sokszínűségének köszönhetően nem szenvedhet csorbát. És a paraméterek egyediségében, amiknek az egyeztetése a megrendelés után elmaradhatatlan lépés. Hogy mi ennek az oka? Egyrészt az, hogy a személyes kapcsolattartás nem keveset képes hozzáadni a folyamat egészéhez. Másrészt kizárólag a precíz információk ismeretében (szín, méret, egyéb adatok) borítékolható a maradéktalan siker.

Tehát minden élethelyzet, sőt minden helyiség más megoldás után kiált. Eleve az ízlés szava is döntő, viszont az egyedi paraméterek is roppantul lényegesek. Nem mindegy például, hogy mekkora szabad hely áll a rendelkezésre, ahogy az sem mellékes, hogy jelenleg a helyiségben milyen stílus uralkodik. Ildomos az apró, már-már nüánsznyinak ható részletekre odafigyelni, mert így érhető el igazán látványos, harmóniát sugárzó végeredmény.

Akkor általános érvényű tökéletesség nem is létezik?

Nem, a bútorok világában sem. Hiszen kinek mi a tökéletes? Könnyen belátható, hogy mindenkinek más. Vagyis az egyetlen reális út az egyediség ösvényének kitaposása. A sokoldalú termékpaletta ebben megingathatatlan támaszként szolgálhat, hiszen a minőségi, egyúttal egyéni megoldások stabil kiindulási alapot hozhatnak létre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.