Városlista
2022. november 27, vasárnap - Virgil

Hírek

2020. Szeptember 16. 04:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - fotó: illusztráció (MTI/Czeglédi Zsolt)

Kötelező a maszk és a testhőmérséklet mérése a hivatalba lépéskor

Kötelező a maszk és a testhőmérséklet mérése a hivatalba lépéskor

A járványveszély miatt rendelte el a szigorításokat a városvezetés.

Az utasítás kiterjed az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselőire, ügykezelőire, munkavállalóira, a megbízási, vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban foglalkoztatottakra és mindazokra, akik a hivatal épületeibe bármely célból belépnek.

Az utasítás kiterjed a hivatal által használt épületekre, épületrészekre, illetve az ott elhelyezett tulajdonában vagy használatában álló ingóságokra és tárgyi eszközökre:

- a Hivatal székhelyére (2500 Esztergom, Széchenyi tér 1.);

- az alábbi kirendeltségekre:
Esztergom-Kertvárosi Kirendeltség (2509 Esztergom, Damjanich János út 85.)
Esztergom-Pilisszentléleki Kirendeltség (2508 Esztergom, Hunyadi utca 1.)

A hivatalba történő belépés kizárólag a Széchenyi tér felőli főbejáraton történhet.

A testhőmérséklet mérése a portaszolgálatnál történik. A hivatal területére csak az léphet be, akinek a testhőmérséklete a 37 és fél fokot nem haladja meg. A testhőmérséklet ellenőrzésére a portaszolgálat jogosult érintésmentes lázmérő segítségével. A testhőmérséklet méréséről adatrögzítés nem történik. A portaszolgálatot titoktartás kötelezi a mért adat tekintetében.

Ezenkívül kötelező a hivatalba történő belépéskor a kézfertőtlenítés.

Az ügyfélfogadási időben a hivatal egész területén kötelező az arcot, orrot eltakaró maszk, sál vagy kendő viselése és a szociális távolságtartás.

A képviselő-testületi ülésen, bizottsági ülésen, értekezleten, tárgyaláson kötelező a maszk viselése és a szociális távolságtartás.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 25. 16:14, péntek | Helyi

SZOBATÁRSÁTÓL LOPOTT

A 30 éves férfi egy esztergomi munkásszállón lopta meg a sértettet. Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2022. November 21. 13:41, hétfő | Helyi

Esztergomi Adventi Vásár

Az ünnepi hangulatra vágyó közönséget az idei évben visszafogottabb, ám meghitt és különleges adventi programokkal várják az esztergomi Széchenyi téren.

2022. November 16. 09:40, szerda | Helyi

LICHNER BARBARA ÉS LISÁNYI ENDRE NYERTE A 2022-ES KALEIDOSZKÓP-DÍJAT

A Petőfi 200 emlékév tiszteletére az Eurohíd Alapítvány is meghirdette idei összművészeti pályázatát, Petőfi 200: Elpusztuló kert ott a vár alatt címmel.

2022. November 10. 16:04, csütörtök | Helyi

BOZSÓ ANDRÁS: ÉS / VAGY

Bozsó András fotóművész és/vagy című kiállítása nyílik az esztergomi Kaleidoszkóp Házban 2022. november 19-én, 19:00 órakor. A kiállítást Bakács Tibor újságíró, kritikus nyitja meg.