Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2014. Január 21. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kötözködött, majd bántalmazta a polgárőrt – édesanyja pedig a rendőröknek esett

Kötözködött, majd bántalmazta a polgárőrt – édesanyja pedig a rendőröknek esett

Belekötött a rendezvény résztvevőibe, majd miután kitessékelték, rájuk támadt egy férfi Pilismaróton a hétvégén. A dühöngő édesanyja pedig nem hagyta a kiérkező rendőröknek, hogy elvigyék fiát.

Garázdaság vétség és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Zoltán ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves férfi szombaton a pilismaróti kultúrházban tartott rendezvényen több résztvevőt is inzultált. A jelenlévők megpróbálták kivinni az épületből, a férfi azonban ellenállt. Ekkor avatkozott közbe az egyik helyi polgárőr, B. Zoltán azonban rátámadt. A férfi dühöngésének a helyszínre kiérkező rendőrök vetettek véget, akik elfogták a férfit és előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A rendezvényen B. Zoltán édesanyja is részt vett, aki mikor a rendőrök elfogták a fiát, megpróbálta megakadályozni, hogy elvigyék, ezért az egyenruhások őt is előállították. A 32 éves férfi ellen büntetőeljárást indítottak, édesanyja ellen pedig a rendőri intézkedés akadályozása miatt szabálysértési feljelentést tettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.