Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 24. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Kovi leleplező könyvet írt

Kovi leleplező könyvet írt

Bűnös élvezet ? Egy szexiparos titkai címmel jelent meg Kovács Kovi István, az ismert felnőttfilm-producer első könyve.

Kovi szókimondó, őszinte könyvet ígér, amelynek segítségével a szexiparon keresztül is megismerhetjük Magyarországot. Titkokat mond el és hazugságokat leplez le könyvében a pornóproducer. "Magyarországot mutatom be szexiparán keresztül!" - állítja.

- Miért döntött úgy, hogy megírja a rendszerváltás utáni magyar szexipar történetét?

- Ahogy azt a könyv előszavában is elmondom, egyszerűen azt éreztem, hogy a téma túl sok embert érdekel ahhoz, hogy csak kósza pletykákból és gyakran hamis értesülésekből tudjanak róla. Mivel szinte az elejétől ott voltam a magyar szexiparban, talán autentikus krónikása lehetek a témának.

- Hogyan bírja el a nyomdafesték ezt a - mondjuk így - érzékeny témát?

- A szakmában nem sok a szemérmeskedés, így bizonyos részek valóban szókimondóak. De a lényeg mégis az, hogy elkalauzolom az olvasót egy érdekes, különleges világba, ahol egyébként ugyanúgy megtalálhatók a szerelmek, barátságok, intrikák, botrányok, profik és dilettánsok, mint máshol, csak éppen mindez pikáns kontextusban. Tulajdonképpen a rendszerváltás utáni Magyarországot mutatom be szexiparán keresztül.
- Még meg sem jelent a könyv, amikor robbant a bomba: egy parlamenti párt helyi elnöke is pornózott. Tartogat további kínos leleplezéseket?

- Nem célom a leleplezés, de fontos az őszinteség, hiszen csak így érdemes könyvet írni. Előfordulhat olyan, aki talán nem örül a könyvnek, de senkit nem mocskolok, hiszen szeretem a szakmámat és a kollégákat. Kabai Zolival is sikeres volt a közös munka, jó emlékeket őrzök róla mint színészről. Én semmiképpen nem tekintem kínosnak a pornós múltat. Hogy is tehetném, hiszen ebből élek?

- Melyek ennek a különleges ?utazásnak? az állomásai?

- A szereplőválogatásoktól kezdve a gázsikon át, az extrém helyszínekig és a pornósokra éhes sztárokig sok mindent megmutatok, és beszélek arról is, hogyan lettem része ennek a különös világnak, amely a mai napig vonzó és izgalmas számomra.

- Valaminek a lezárása a könyv?

- Túlzás lenne lezárásról beszélni, de tény, a klasszikus felnőttfilm-gyártás fénykora már mögöttünk van. Ugyanakkor az erotikaipar átalakulva, de tovább virágzik.

- Kiknek ajánlja a könyvet?

- Mindenkinek, aki szeretne belesni egy ismeretlen és izgalmas világ kulisszái közé. Nem csak felnőttfilmek nézőinek lesz izgalmas, azt megígérhetem. Érdemes levenni a polcról, nem ciki.

Részlet a könyvből:
"Sajnos igen sok ember számára nem volt nyilvánvaló, hogy én a filmiparban dolgozom, nem pedig az éjszakában. Tőlem nem lehet lányokat bérelni. Ismert tévések, újságírók, vállalkozók, zenészek jelentkeztek be nálam azzal a szöveggel, hogy mennyibe kerülne egy-két menet. "Na de neked minden ujjadra jut egy nő!" ? mondtam döbbenten, amikor egy rocksztár volt a vonal másik végén. Igen, ez tény, de még sohasem próbálta ?pornós csajjal?, pedig álmaiban már ezerszer lejátszotta, milyen lehet egy ilyen éjszaka. Azzal érvelt, hogy egy fiatal rajongó csajt minden koncert után elkaphat, de egy tapasztalatlan kis csitri már nem elégíti ki a vágyait. Neki egy igazi nő kell, aki tudja, mi fán terem a szex. A leggyakrabban azonban nem hírességek, hanem üzletemberek, olykor nagy cégek képviselői hívtak fel. Általában nem ők maguk vágytak a szexre. Azt mondták, hogy külföldi üzletfeleik érkeznek a városba, őket szeretnék meglepni egy kis egzotikus élménnyel, hátha az felgyorsítja a tárgyalást. Meg kompromittálja az üzleti partnert ? teszem hozzá én. Magyar szalámival és pálinkával már elhalmozták őket, a másik, külföldön is ismert hungarikummal, a gyönyörű nőkkel azonban még nem kényeztették a kedves vendéget. Ráadásul sok külföldi üzletfél pontosan tudta, hogy ki az a Sandra Iron, Michelle Wild vagy Monique Covet. Egy éjszaka velük olyan lenne, mintha Michael Schumachert bérelnék fel sofőrnek. A hazai ?igényléseket? már kezdtem megszokni és rutinból elhárítani, amikor megkaptam egy számomra ismeretlen, külföldi férfi e-mailjét. Egy dúsgazdag arab mágnás nevében írt, akinek megtetszett Michelle Wild. Prágában, egy elegáns szállodában akart találkozni vele ? egyetlen éjszakára. "Nevezzenek meg egy összeget" - írta az illető, éreztetve, hogy a pénz nem igazán jelent akadályt a megbízója számára. Azonnal visszaírtam, hogy nem vállalunk ilyesmit. Napokkal később találkoztam csak Michelle-lel. Előadtam a történetet, kivéve azt az apróságot, hogy már válaszoltam a levélre. "Misi" pontosan úgy reagált, ahogyan vártam. Kikérte magának még a feltételezést is."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára