Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. Október 15. 07:25, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Kozmetikumokat lopott, majd dulakodott az őrökkel egy esztergomi férfi

Kozmetikumokat lopott, majd dulakodott az őrökkel egy esztergomi férfi

Dulakodott a biztonsági őrökkel, hogy megtarthassa az eltulajdonított kozmetikumokat egy esztergomi fiatal férfi hétfőn. A rendőrség még aznap vádemelési javaslattal élt.

Három biztonsági őr fogta le Sz. Mihályt, aki különböző gyógyászati és kozmetikai termékekkel a zsebeiben fizetés nélkül akart távozni egy esztergomi üzletből október 14-én. A 22 éves férfit a biztonsági kamerákat figyelő személyzet buktatta le. Látták, amint a kosarába tett pár vitamint és egyéb kozmetikumot. Ezeket a sorok között sétálgatva kicsomagolta. A termékeket zsebre tette, az üres dobozokat pedig a polcokra helyezte. Sz. Mihály ezt követően a kasszához ment, ahol a kosár tartalmát kifizette, a ruhájába rejtett dolgokat viszont eltulajdonította. Az őrök a kijáratnál feltartóztatták, és kérdőre vonták. A fiatal férfi félrelökte őket, de a biztonságiak nem hagyták, hogy elmeneküljön. Hárman lefogták és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. Sz. Mihály gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya. A 22 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette. A büntetőeljárást a hatóság még hétfőn lezárta és az Esztergomi Járási Ügyészségen kezdeményezte a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.