Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2013. Május 06. 14:00, hétfő | Helyi
Forrás: (x)

Küldje számláit elektronikusan és pénzt, időt spórol meg!

Küldje számláit elektronikusan és pénzt, időt spórol meg!

Az elektronikus számla lassan felváltja az egyre inkább háttérbe szoruló papíralapú számlákat. Ennek oka, hogy az elektronikus számlakibocsátás olcsóbb, gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb.

A hagyományos papíralapú számlázás költsége átlagosan a 400 forintot is meghaladhatja, ám az elektronikus számla kiállítással ennek akár 70 százaléka is megtakarítható. Nincs ugyanis papír- és nyomtatási illetve boríték- és a postaköltség, sőt így az élőmunka ráfordítás költségeit is megspórolhatjuk. Mindemellett rengeteg időt takarítunk meg. Az e-számlák ráadásul gyorsabban jutnak el vevőkhöz, aminek köszönhetően a számla feldolgozása is gyorsabb lehet.

Az e-számlázással tehát pénzt és időt takaríthatunk meg, melyet megtehetünk a CO3 Új Generációs Online Ügyviteli Rendszer segítségével. A rendszerrel számláit bárhonnan, bármikor, egy internetkapcsolat segítségével könnyedén kezelheti. Sőt egyszerűen irányíthatja cégügyeit is!

A CO3 Új Generációs Online Ügyviteli Rendszer telepítés nélkül azonnal használható, bárki számára egyszerűen és könnyedén hozzáférhető. Az ügyviteli rendszer jelentős fejlesztésen esett át a közelmúltban, melynek köszönhetően már elektronikus számlát is képesek vagyunk küldeni vele a 2013. január elsejétől életbe lépő új törvényi szabályozásnak megfelelően.

Az elkészült számlát a kiválasztott email címre automatikusan kiküldi a rendszer. A számla képe egy csatolt PDF állományban érkezik meg a címzetthez, a kiküldött levélről pedig másolatot kap a számla készítője is. Ráadásként egy újabb lehetőséggel akár a számlák automatikus, időzített, csoportos kiküldésére is módunk nyílik a CO3 rendszerében. Így az Automatikus számlázás funkcióval akár egy beállítást követően előre megadott időközönként, rendszeresen küldheti ki számláit partnereinek.

CO3 további funkciói:
A CO3 rendszer az e-számlázási lehetőségek mellett számos funkcióval könnyíti meg cégének, vállalkozásának az irányítását. A rendszerrel könnyedén kezelheti partnereit, projektjeit, dokumentumait, teendőit, naptárát és raktárkészletét. A funkciónak köszönhetően kiadhatja feladatait kollégáinak, rögzítheti a határidőket és az egyes teendőket is.

További részletekért keresse fel a CO3 Új Generációs Ügyviteli Rendszer honlapját, blogját vagy Facebook oldalát!

Az e-számlázás szabályai 2013.

E-számla a CO3 rendszerből

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.