Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 09. 12:35, péntek | PR

Kültéri napellenző a nyári hőség ellen

Kültéri napellenző a nyári hőség ellen

Nincs kellemesebb a teraszunkon üldögélve elfogyasztott frissítő italnál – már persze, amikor meg tudunk maradni a forróságtól! Ha nem kapunk levegőt, felgyullad a balkon, bizony napernyő kell!

Júliusban és augusztusban többen már inkább unjuk, mint élvezzük a meleget. Főleg amikor elmarad a vízparti nyaralás, úgy érezzük, a kánikula elviselhetetlen. Otthonunkban egyre feljebb kúszik a hőmérséklet, kedves, tavasszal virágoktól pompázó erkélyünk pedig egy forró katlanná válik, elmaradnak a hangulatos kiülős reggelik, a délutáni kávék, csodás növényeink már rég feladták – nem soroljuk tovább, mindenképpen cselekednünk kell! Egy profi kültéri napellenző felszereltetésével egy csapásra két legyet ütünk: hamisítatlan tengerparti hangulatot csempészhetünk lakásunkba, teraszunkat pedig egy idilli, árnyékos oázissá varázsolhatjuk, ahova öröm egy-egy órára, délutánra visszavonulni.

Napellenzőkből szerencsére hatalmas választékot találunk, így legyen bármi az elképzelésünk, színben, formában, kialakításban és méretben is megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Döntsünk jól, megfontoltan, mert egy minőségi, kiváló terasz napellenző életre szól!

Típusok

A könyökkaros napellenzők – vagyis a klasszikus, kitekerős, egyben legkeresettebb, legkedveltebb változatok – kézi erővel vagy motorral működtethetők, teraszok általános árnyékolási igényének kielégítésére kiválóak. Az ablak napellenzők elsősorban balkonok és loggiák árnyékolására ideálisak, de akár egész teraszoknál is alkalmazhatók billenőkaros vagy anélküli kivitelben, míg az igen nagy felületek, éttermi teraszok esetén a télikert árnyékolókat ajánljuk.




Alapanyagok

Beruházás előtt forduljunk igazi profikhoz, mert az alkalmi vételnek tűnő megoldások sokszor kiábrándító, 1-2 év alatt elferdült, kifakult ronccsá válhatnak. Az arnyakolas.hu garancia a minőségre: a legjobb gyártók legmodernebb, legellenállóbb modelljei között válogathatunk, melyek a világ minden pontján és éghajlatán, még a legszélsőségesebb időjárási körülmények között sem hagynak cserben.
Ne elégedjünk meg a középszerrel: válasszunk kívül-belül, a legapróbb alkatrészig rozsdamentes szerkezetű, biztonságos, megfelelően rögzíthető árnyékolót, olyan ponyvával, ami hosszú évekig megőrzi színét, szépségét.

Árazás

A napellenző árak érdekesen alakulnak, nincs ugyanis számottevő különbség a magas minőségű, időtálló modellek, és a csupán néhány szezont kibíró darabok között. Mindenképpen szánjuk rá az előbbire a plusz néhány tízezer forintot, és oldjuk meg hosszú távon teraszunk árnyékolását!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.

2024. Április 05. 22:16, péntek | PR

Teljes energiafüggetlenség napelemekhez kapcsolható telepíthető áramfejlesztőkkel

Az energiaellátás fennakadásmentes biztosítása ma már alapvető igény, melynek érdekében a technológiai fejlődés és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább összefonódik.