Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Június 07. 05:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kútba ölte feleségét, majd 18 évig Kesztölcön bujkált – most vádat emeltek ellene

Kútba ölte feleségét, majd 18 évig Kesztölcön bujkált – most vádat emeltek ellene

Előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben a Pest Megyei Főügyészség, aki 1999-ben vetette kútba a feleségét Budakalászon.

Kútba dobta feleségét még 1999-ben, most kapták el Kesztölcön a gyilkos férjet - VIDEÓVAL

Kesztölcön új életet élt a feleségét kútba ölő férfi – Megdöbbentő új részletekre derült fény!

A bűnügy vádlottja az 1990-es években a feleségével, a bűnügy sértettjével és gyermekeikkel Budakalászon élt. A házasságuk az idő során megromlott, az asszony depresszióba zuhant, italozni kezdett. Sokszor veszekedtek, a férfi meg is verte a nőt. A vádlott szabadulni akart a házasságából, eldöntötte, hogy a feleségét megöli, azonban azt balesetnek álcázza - közölte az ügyészség.

1999 februárjában az egyik nap késő délelőtti óráiban a férfi az ittas sértettet a házuk udvarán lévő kúthoz vezette azzal, hogy mutatni akar valamit. Ott az asszonyt a kútba lökte, a kutat lefedte. A nő jó úszó volt, korábban búvárkodott is, ki akart mászni a kútból. Azzal fenyegette a férjét, hogy húzza ki, mert hívja a rendőröket. Ám a vádlott a fenyegetőző, majd segítségért kiáltó sértettet sorsára hagyta.

A nő hosszabb időn keresztül a víz felszínén tudta tartani magát, majd a rendkívül hideg vízben elveszítette az erejét, és meghalt.

A férfi másnap reggel értesítette a tűzoltóságot azzal, hogy a felesége kútba fulladt. A haláleset kapcsán akkor lefolytatott vizsgálat idegenkezűséget nem állapított meg.
2017 decemberében azonban olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek alapján a férfival szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozás rendelt el.
A nyomozás befejezését követően a Pest Megyei Főügyészség előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emelt vádat. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT