Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2020. Február 13. 06:31, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Kutyák martak halálra majd egy tucat kecskét a Csenkei hídnál - FOTÓK

Kutyák martak halálra majd egy tucat kecskét a Csenkei hídnál - FOTÓK

Szerda reggelre Szamárhegyen a Csenkei hídnál egy valószínű három kutyából álló falka megölt tizenegy kecskét – osztotta meg a hírt Pálmai Andrea, a Bogáncs Kutyaotthon vezetője fotókat is közzétéve.

Képek csak erős idegzetűeknek ITT!

Hozzátette, hogy két héttel ezelőtt négy birkát Kusztuson, másfél hónapja egy őzet a Vöröskői úton is halálra martak kutyák. Akkor a szomszéd rövid időre egy barna és egy világos kutyát látott.

Nem kóbor, hanem kijárós kutyákról van szó és gondolom nem ér el a gazdáig a poszt, de felhívnám a figyelmet, minden kutya tulajdonos köteles gondoskodni az eb szökésének megakadályozásáról” – tette hozzá bejegyzésében Pálmai Andrea.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 22. 11:31, szombat | Helyi

Kigyulladt egy lakókocsi Esztergomban

A Visegrádi úton kapott lángra egy lakókocsi szombaton reggel.

2020. Február 22. 11:00, szombat | Helyi

Illegális a hullajtott agancsok engedély nélküli gyűjtése!

Tél végétől április elejéig, amikor a szarvasok levetik agancsukat, óriási problémát jelent az engedély nélküli gyűjtés.

2020. Február 22. 05:01, szombat | Helyi

Újjáalakult megyénk békéltető testülete

Átvették megbízóleveleiket az egyéni fogyasztói jogvitákat rendező megyei békéltető testület tagjai szerdán a Megyeházán, valamint díszoklevéllel és emlékéremmel ismerték el a leköszönő tagok munkáját.

2020. Február 22. 05:00, szombat | Helyi

Népszerűek az éjszakai vonatok az esztergomi vonalon is

Az esztergomi, a szobi és a ceglédi vonalon tavaly ősz óta gyakrabban járnak az éjszakai vonatok. Az utasszámolások igazolják, hogy sikeres volt a váltás, több száz utas veszi igénybe ezeket a járatokat.