Városlista
2022. január 24, hétfő - Timót

Hírek

2012. Március 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga rövid időn belül gyereket akar szülni új partnerének, Taylor Kinney-nek. A két sztár össze is házasodna, de csak azután, hogy úgy látják, jó szülők együtt.

Egyik közeli ismerőse szerint Lady Gaga annyira odavan új partneréért, Taylor Kinney-ért, hogy már a gyerekvállaláson gondolkozik. "Elkezdte listázni, hogy mi lehet majd a baba neve, és folyton azt mondogatja, hogy egy olyan jóképű férfinak, mint Taylor, csak gyönyörű gyereke lehet - árulta el a barát. - Jövőre akar szülni. Biztosan komolyan gondolja, mert az előző párja, Lüc Carl mellett szóba sem hozott ilyesmit, most viszont másról sem beszél."

Az ismerős azt is hozzátette, hogy Gagáék a házasságról is beszéltek már, de rendhagyó módon az életüket csak akkor kötnék össze, ha már egy ideje problémamentesen tudják együtt nevelni a gyereket. "Annyi pénzzel, amennyi nekik van, nem gond házasság nélkül bevállalni a babát - mondta a bennfentes. - Úgy vannak vele, hogy az esküvő előtt kipróbálják, milyen szülők tudnak lenni együtt, így aztán ha - ne adj isten - megromlik a viszonyuk, nem kell a válással bajlódniuk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.

2022. Január 20. 12:05, csütörtök | Bulvár

Férget neveztek el Jeff Daniels színészről

Jeff Daniels amerikai színészről neveztek el egy pókölő élősködőt amerikai tudósok - írta a The Guardian online kiadása.

2022. Január 20. 07:00, csütörtök | Bulvár

Baleset után meghalt Hannibál Lecter megformálója

Síbalesete után meghalt a 37 éves Gaspard Ulliel César-díjas francia színész.