Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. Szeptember 26. 11:16, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lájkok, posztok, videók és netes hazugságok az esztergomi ősbemutatón!

Lájkok, posztok, videók és netes hazugságok az esztergomi ősbemutatón!

A Babits Mihály Színház az új évad első bemutatóját, Az influencer social dramety-t szeptember 27-én 19 órakor tartja a Kaleidoszkóp Házban.

A Babits Mihály Színház kezdettől fogva kiemelt feladatának tekintette a magyar szerzők műveinek színpadra állítását. Ugyancsak a kulturális misszió része, hogy olyan darab is része legyen a repertoárnak, ami a fiatalabb generáció problémáira reflektál. Az influencer egyfelől szerelmi vallomás a kortárs magyar drámához (pár nappal annak emléknapja után), másfelől művészi véleménynyilvánítás az identitástorzító lájkvadászat, és az a köré épülő, a nulla teljesítményt értékként eladni próbáló sztárgyár ellen – olvasható a társulat közleményében.

Az előadásról:

Zsofyka, a népszerű fiatal influencer egy tragédia kapcsán ráeszmél, nem élheti tovább azt az életet, amely kényszeres figyelemhajhászatból posztok, videók, sztorik gyártásából, trendek hajkurászásából- és végső soron saját hazugságaiból áll. Van-e kiút onnan, ahol minden kapcsolatot felülírt a hájp? Milyen élet az, amiben az instagram a valóság? Hihetünk egy kényszeres öncsaló vallomásának? Te lájkot dobsz majd, vagy dühös fejet?

Zsofkya: Endrész Aliz
Trolo-ló: Braun Barna
Rendezte: Kaj Ádám
Írta: Braun Barna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT