Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Július 11. 11:21, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lakókocsiból lopott pénzből vitte el a barátnőjét ebédelni

Lakókocsiból lopott pénzből vitte el a barátnőjét ebédelni

A bűncselekmény helyszínén hagyta élettársa lakcímkártyáját az a 44 éves dömösi férfi, aki ellen most vádemelést javasol az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Egy, a dömösi Duna-partnál leállított lakókocsiba ment be D. Ferenc április 21-én. A férfi értékek után kutatva talált egy női táskát, amit magával is vitt, a benne lévő készpénzzel, bankkártyával és iratokkal együtt. A sértett, amint felfedezte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen.

Az esztergomi rendőrök a helyszínre érkezve elkezdték az adatgyűjtést. A lakókocsiban találtak egy lakcímkártyát, ami nem a sértetté volt, ezért elmentek az azon szereplő lakcímre. D. Ferenc a lakására házkutatásra kiérkező rendőröknek elmondta, hogy ő járt a lakókocsiban, és vitte el a sértett értékeit. A pénz egy részét élettársával már elköltötte. Ruhákat, élelmiszert vettek belőle és elmentek ebédelni is. A pénz nagy részét a nyomozók a házkutatáson megtalálták, amelyet visszaadtak a sértettnek.

D. Ferencet és élettársát a rendőrök előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A 44 éves férfi és 27 éves élettársa ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT