Városlista
2021. november 28, vasárnap - Stefánia

Hírek

2012. Április 29. 07:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Lánya születik a 36 éves sztárnak

Lánya születik a 36 éves sztárnak

Kislánnyal várandós Drew Barrymore. A színésznő annyira lelkes, hogy azonnal össze is akar házasodni a gyerek apjával.

Közeli barátai szerint lánya fog születni Drew Barrymore-nak. A színésznő nem sietett bejelenteni senkinek a partnerén kívül, hogy terhes, és ha teheti, még most inkább titkolózik, de az ismerősök már biztosan tudni vélik, hogy a baba kislány, és elmondásuk szerint ettől a sztár még boldogabb lett. "Már korábban is azt mondogatta, hogy lánya születik majd, mert valahol mélyen ezt érzi - árulta el egy bennfentes. - Így aztán mióta megtudta, hogy nem csaltak az ösztönei, teljesen be van sózva."

A színésznő állítólag annyira lelkes, hogy mindenképpen szeretne még a szülés előtt házasságot is kötni gyermeke apjával, Will Kopelmannal. "Már a ruhákat válogatja - árulta el a barát. - Fontos neki, hogy a babának úgy adjon életet, hogy előtte összeházasodtak, mert nagyon szereti Willt, és hivatalossá akarja tenni a kapcsolatot."

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 27. 18:04, szombat | Bulvár

Koronavírusban elpusztult a Bükkben befogott szervál

Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"

2021. November 23. 08:49, kedd | Bulvár

A Whitesnake búcsúturnéja Budapestet is érinti

A Whitesnake jövőre búcsúturnéra indul, amely Budapestet is érinti. A hard rock zene brit legendája 2022. július 4-én ad koncertet a Barba Negrában.