Városlista
2021. április 16, péntek - Csongor

Hírek

2013. November 22. 09:17, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Le akarták bontani a hétvégi ház, hogy ellophassák vasszerkezetét

Le akarták bontani a hétvégi ház, hogy ellophassák vasszerkezetét

Bíróság elé állítást javasol a rendőrség az ellen a két esztergomi vastolvaj ellen, akik egy hétvégi házat akartak lebontani vasszerkezete miatt. A rendőrség tetten érte az elkövetőket.

Állampolgári bejelentést követően a helyi járőrök érték tetten azt a két férfit, akik október 26-án Esztergomban le akartak bontani egy hétvégi házat. A 27 éves I. Gusztáv és a 26 éves T. Tibor az épület vas tartozékait akarták eltulajdonítani, de ezt a helyszínre érkező egyenruhásoknak köszönhetően nem tudták megtenni. A rendőrök a két férfit, elfogásukat követően, előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a lopott vasat egy közeli fémátvevő telepen akarták leadni. I. Gusztáv és T. Tibor ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet bíróság elé állítási javaslattal továbbított az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 16. 10:28, péntek | Helyi

Új vezérigazgató a Magyar Suzuki Zrt. élén

Új vezérigazgató kerül a Magyar Suzuki Zrt. élére. Atsumi Masato május elsejével váltja Abe Yoshinobut, aki a Suzuki Motor Corporation globális autós üzletágának marketing divízióján folytatja karrierjét.

2021. Április 16. 10:23, péntek | Helyi

Útfelújítás a Nap utcában

A Zöld-Út Esztergom Kft. tájékoztatása szerint 2021.04.19–től (hétfő) – 2021.04.22-ig (csütörtök) a Szent Tamás-hegyi Nap utca útjavítási munkálatok miatt, mind a 4 napon 07:30. - 15:00. óra között lezárásra kerül.

2021. Április 16. 07:16, péntek | Helyi

Megmenekültek és gazdira várnak

Diósvölgyből mentettek a Bogáncs munkatársai egy elhanyagolt anyakutyát és 4 újszülött kicsinyét. Az állatok, bár volt gazdájuk, elképesztően mostoha körülmények között éltek. Több társukkal együtt ők is gazdira várnak.

2021. Április 15. 20:09, csütörtök | Helyi

Július 2-án indul az Esztergomi Várszínház idei szezonja

Magyar szerzők évada címmel hirdeti meg nyári műsorkínálatát az Esztergomi Várszínház - közölte az intézmény igazgatója, Horányi László csütörtökön az MTI-vel.