Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. November 22. 09:17, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Le akarták bontani a hétvégi ház, hogy ellophassák vasszerkezetét

Le akarták bontani a hétvégi ház, hogy ellophassák vasszerkezetét

Bíróság elé állítást javasol a rendőrség az ellen a két esztergomi vastolvaj ellen, akik egy hétvégi házat akartak lebontani vasszerkezete miatt. A rendőrség tetten érte az elkövetőket.

Állampolgári bejelentést követően a helyi járőrök érték tetten azt a két férfit, akik október 26-án Esztergomban le akartak bontani egy hétvégi házat. A 27 éves I. Gusztáv és a 26 éves T. Tibor az épület vas tartozékait akarták eltulajdonítani, de ezt a helyszínre érkező egyenruhásoknak köszönhetően nem tudták megtenni. A rendőrök a két férfit, elfogásukat követően, előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukon elismerték a bűncselekmény elkövetését. Elmondták, hogy a lopott vasat egy közeli fémátvevő telepen akarták leadni. I. Gusztáv és T. Tibor ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet bíróság elé állítási javaslattal továbbított az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT