Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. November 14. 07:42, szerda | Helyi
Forrás: KEMRFK

Lefülelt betörő, a nyomok a szomszédba vezettek

Lefülelt betörő, a nyomok a szomszédba vezettek

Dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 19 éves férfi ellen, aki kedden kapott el a hatóság.

A délelőtti órákban érkezett a rendőrségre a bejelentés október 19-én, miszerint egy mogyorósbányai házba valaki megpróbált betörni. Az elkövető a családi ház hátsó bejárati ajtaját kísérelte meg feltörni, illetve a hátsó bejárati ajtó melletti ablakot is megpróbálta felfeszíteni, a lakásba azonban nem tudott bejutni.

A nyomozás során a gyanú a sértett szomszédjára terelődött, akit kedden a rendőrök elfogtak és előállítottak az esztergomi kapitányságra. A 19 éves mogyorósbányai férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ellene és kezdeményezi gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT