Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2013. Április 18. 08:08, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / DNC

Legyen a hónap műhelye birkózóink klubja - szavazás

Legyen a hónap műhelye birkózóink klubja - szavazás

Online szavazással segítsük hozzá a Dorogi Nehézatlétikai Clubot, hogy a Hónap műhelye lehessen az egyesület. A birkózók márciusi eredményei alapján és a szavazóknak köszönhetően félmillió forintot nyerhetnek.

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közösen szervezett díjat az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára. A havonta kiosztandó 500 ezer forint értékű díj mellett ráadásul a szervezők meghirdetik – a 2013 összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2 millió forintos pénzdíját nyeri majd el.

A szavazáson részt vesz Magyarország egyik legjobb utánpótlás birkózó klubja is, környékünk – Esztergom, Dorog, Tát, Tokod és a térség – sportolóit tömörítő Dorogi Nehézatlétikai Club, mely sorra halmozza a sikereket.

A március a hazai birkózó-utánpótlás versengésében a szakosztály átütő sikerét hozta. A dorogiak mind a kötött-, mind a szabadfogású számokban remekeltek, ami azt jelzi, hogy a műhelyben a mennyiséget és a minőséget illetően is magasan van a mérce. A kadet korosztály kaposvári kötöttfogású viadalán öt dorogi jutott a döntőbe, s valamennyi győzött. A kötöttfogású juniorok országos egyéni bajnokságának pontversenyét a Dorogi NK nyerte, éppúgy, mint az U23-asok szabadfogású csapatbajnokságát. A serdülő kötöttfogásúak másodikak lettek az FTC csarnokbúcsúztató viadalán. A dorogiak versenyszervezésből és -rendezésből is kivették a részüket: a Fekete Gyémánt-kupa nemzetközi kadet kötöttfogású viadal – amely Közép-Európában a korosztály legrangosabb eseményévé nőtte ki magát – házigazdáiként nagyszerűen helytálltak, miközben a két magyar győztes egyike a szakosztály sportolói közül került ki.

Szavazzunk a Dorogi NC birkózóira! Még április 20-áig lehet voksolni ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.