Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2019. Szeptember 14. 10:57, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lelőtték egy család kedvencét Esztergomban – Nyomravezetői díjat tűztek ki!

Lelőtték egy család kedvencét Esztergomban – Nyomravezetői díjat tűztek ki!

Feljelentették az ismeretlen! Akinek információja van az esetről, írja meg kommentben az InfoEsztergom Facebook oldalán megosztott cikkhez, vagy akár üzenetben is!

Olvasónk keresett meg a mélységesen elszomorító, felháborító és kegyetlen esetről, ami sajnos nem egyedi. Korábban ugyanis hasonlóra hívta fel a figyelmet egy szentgyörgymezői olvasóink is.

A mostani történet szeptember 8-án, vasárnap 17 és 18 óra között történt a Babits utcában a turistalépcsők közelében. Mint olvasónk megírta: éppen kertészkedett a család az udvaron, amikor valahogy kinyílt a kertkapu és a tacskó kutyájuk kirohant az utcára. Hozzátette, hogy máskor is előfordult már ilyen, de 5-10 perc elteltével mindig hazament. Most viszont nem. Tíz percen belül egy iszonyatos kutyavonyítást hallottak, de nem gondolták, hogy az ő kutyájuk lehet.

A családból a nagyfiú azért leszaladt, de nem látott senkit. Fel óra múlva aztán elkezdték keresni a kutyust, de nem lett meg. Folytatták a keresést, még közösségi oldali felhívást is közzétettek.

Másnap is kereste a család, de semmi. Végül harmadnap megtalálták a házuktól körülbelül 50 méterre egy elhagyatott kis ház udvarán sajnos holtan, két lyukkal az oldalán.

Azonnal állatorvoshoz vitték, hogy kiállítsa a kórlapját, ami alapján feljelentést is tett a család. Az orvos szerint ugyanis golyó okozta a kutyus halálát.

A tacsi egyébként úgy került a családhoz, hogy a nagyfiú két éve egy nagy betegség után kérte vigasztalásképpen. Aztán persze az egész család megszerette és családtaggá vált a kutya.

Az eset után az egész család összetört és nem érti, hogy valaki miért tette ezt. Mint az anyuka fogalmazott a szívünk fele szakadt ki és a lelkünk fele biztosan meghalt emiatt.

A család kérése, hogy ha valakinek érdemleges információja lenne, akkor írja meg! Felajánlottak 50 ezer forint nyomravezetői díjat is annak, aki segít kézre keríteni az elkövetőt.

„Tudom, hogy ezzel nem hozom őt vissza, de nagyon szeretném ha meglenne az elkövető és megbűnhődne a tettéért!” – írta az édesanya.

Segítsünk a családnak!Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 03. 16:26, szerda | Helyi

Esztergom vármegye települései közösen állítanak emléket Trianonnak

A Nemzeti Összetartozás Napján, június 4-én 16 óra 15 perctől az esztergomi országzászlónál és a kopjafánál tartanak közös megemlékezést a kettészakított vármegye települései az Esztergomi Polgári Körök szervezésében.

2020. Június 03. 11:41, szerda | Helyi

Érdekességek és fotósorozat a Szénrakodóról!

Friss képeket készített az esztergomi szénrakodóról az MTI fotósa, Mónus Márton kedden.

2020. Június 03. 10:40, szerda | Helyi

Elkaszálják az esztergomi fűnyíró-tolvajokat

Egy kiskunfélegyházi és egy éves tiszaföldvári férfinak megtetszett az esztergomi fűkasza.

2020. Június 03. 08:44, szerda | Helyi

Nemcsak a fiatalok tesznek felháborítót Esztergomban

Olvasói észrevétel és fotó.