Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Szeptember 14. 10:57, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lelőtték egy család kedvencét Esztergomban – Nyomravezetői díjat tűztek ki!

Lelőtték egy család kedvencét Esztergomban – Nyomravezetői díjat tűztek ki!

Feljelentették az ismeretlen! Akinek információja van az esetről, írja meg kommentben az InfoEsztergom Facebook oldalán megosztott cikkhez, vagy akár üzenetben is!

Olvasónk keresett meg a mélységesen elszomorító, felháborító és kegyetlen esetről, ami sajnos nem egyedi. Korábban ugyanis hasonlóra hívta fel a figyelmet egy szentgyörgymezői olvasóink is.

A mostani történet szeptember 8-án, vasárnap 17 és 18 óra között történt a Babits utcában a turistalépcsők közelében. Mint olvasónk megírta: éppen kertészkedett a család az udvaron, amikor valahogy kinyílt a kertkapu és a tacskó kutyájuk kirohant az utcára. Hozzátette, hogy máskor is előfordult már ilyen, de 5-10 perc elteltével mindig hazament. Most viszont nem. Tíz percen belül egy iszonyatos kutyavonyítást hallottak, de nem gondolták, hogy az ő kutyájuk lehet.

A családból a nagyfiú azért leszaladt, de nem látott senkit. Fel óra múlva aztán elkezdték keresni a kutyust, de nem lett meg. Folytatták a keresést, még közösségi oldali felhívást is közzétettek.

Másnap is kereste a család, de semmi. Végül harmadnap megtalálták a házuktól körülbelül 50 méterre egy elhagyatott kis ház udvarán sajnos holtan, két lyukkal az oldalán.

Azonnal állatorvoshoz vitték, hogy kiállítsa a kórlapját, ami alapján feljelentést is tett a család. Az orvos szerint ugyanis golyó okozta a kutyus halálát.

A tacsi egyébként úgy került a családhoz, hogy a nagyfiú két éve egy nagy betegség után kérte vigasztalásképpen. Aztán persze az egész család megszerette és családtaggá vált a kutya.

Az eset után az egész család összetört és nem érti, hogy valaki miért tette ezt. Mint az anyuka fogalmazott a szívünk fele szakadt ki és a lelkünk fele biztosan meghalt emiatt.

A család kérése, hogy ha valakinek érdemleges információja lenne, akkor írja meg! Felajánlottak 50 ezer forint nyomravezetői díjat is annak, aki segít kézre keríteni az elkövetőt.

„Tudom, hogy ezzel nem hozom őt vissza, de nagyon szeretném ha meglenne az elkövető és megbűnhődne a tettéért!” – írta az édesanya.

Segítsünk a családnak!

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 16:09, szerda | Helyi

Többen ütköztek a Kossuth utcán, egy motoros megsérült

Teljes útzár mellett helyszíneltek a rendőrök szerdán délután a Kossuth Lajos utcán.

2019. Október 23. 09:56, szerda | Helyi

Hamarosan megalakul Esztergom új képviselő-testülete

Esztergom képviselő-testülete ünnepi alakuló ülést tart október 28-án (hétfőn) 10 órakor a Vármúzeum Lovagtermében.

2019. Október 23. 09:55, szerda | Helyi

21 évesen jogsi nélkül, eltiltva a volán mögött

A járőrök kedden intézkedtek egy járművezetővel szemben, aki eltiltás hatálya alatt vezetett.

2019. Október 23. 09:55, szerda | Helyi

Eltűnt idős asszonyon segítettek a rendőrök

Egy nagysápi nő jelentette be idős édesanyja eltűnését a rendőrségen a minap. A 77 éves asszonyra a járőrök találtak rá.