Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Június 24. 17:20, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Letartóztatták a bombariadót okozó lány felbujtóját

Letartóztatták a bombariadót okozó lány felbujtóját

A bíróság elrendelte annak a 38 éves férfinak a letartóztatását, aki az esztergomi bombafenyegetés kapcsán felbujtóként vett részt a bűncselekményben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre június 21-én 13 óra körül, hogy egy esztergomi gyárban bomba fog robbanni. A rendőrök azonnal megjelentek a helyszínen és megkezdték a gyár kiürítését, a bombakutató rendőrök a gyár átvizsgálását.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján közveszéllyel fenyegetés miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrök, még ezen a napon 16 óra 30 perckor előállítottak egy 14 éves komáromi fiatal lányt, majd 18 óra után pár perccel a 38 éves B. Istvánt is, aki a gyanú szerint felbujtóként vett részt a bűncselekmény elkövetésében. A rendőrök azt a telefont is lefoglalták, amiről a bejelentés történt. Az esztergomi nyomozók mindkét személyt gyanúsítottként kihallgatták.

B. Istvánt a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a bíróság június 24-én elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT