Városlista
2023. december 10, vasárnap - Judit

Hírek

2021. December 22. 17:44, szerda | PR
Forrás: (x)

Leukémiás gyermekek - te is segíthetsz!

Leukémiás gyermekek - te is segíthetsz!

A leukémiás gyermekek és családjuk élete nem egyszerű a kezelési fázisban, azonban ma már bárki segíthet egy, a leukémiás gyermekekért alakult alapítványon keresztül megkönnyíteni ezt a nehéz időszakot számukra.

Hogyan tudsz Te is segíteni a leukémiás gyermekeknek akár már bármiféle plusz költség nélkül? Mutatjuk!

Miért van szüksége segítségre a leukémiás gyermekeknek és családjuknak?

A gyermek leukémia minden esetben fenekestül felforgatja bármely család életét. Legyen szó akut vagy krónikus leukémiáról, a leukémiás gyermekek általában hosszú hónapokat, akár éveket is eltöltenek a kórházban a kezelés során. Ezidő alatt az érintett családban legalább az egyik szülő nem tud dolgozni, ugyanis mindent megtesz leukémiás gyermekéért: mellette van a kórházban, igyekszik megteremteni a megfelelő higiéniás környezetet, stb., így a család bevétele hirtelen visszaesik.

A leukémiás gyermekek a diagnózis után megkapják személyre szabott kezelési tervet, melyet ezt követően mihamarabb meg is kezdenek a minél nagyobb gyógyulási esély érdekében. A kezelés alatt a leukémiás gyermekek szervezete legyengül, nehezebben küzd meg a különféle fertőzésekkel, így egy alapítvány ebben a helyzeten igyekszik támogatást nyújtani tisztítószerekkel, tisztítást és fertőtlenítést segítő eszközökkel.

Tegyél Te is a leukémiás gyermekért! - Így támogathatsz egy alapítványt

Miképp tehetsz Te is valamit a leukémiás gyermekekért egy alapítványon keresztül? Ma már több módja is van az adományozásnak, melyet akár bármilyen plusz kiadás nélkül is megtehetsz ma már adó 1% felajánlással.

Ezen kívül belföldről és külföldről egyaránt tudsz utalni számládról általad megszabott összegben. Akár mobiltelefonod segítségével, adományvonalon is tudsz segíteni, ahol csupán egy SMS vagy hívás megkönnyítheti az alapítvány által támogatott leukémiás gyermekek életét.

Ma már nem csupán magánszemélyek tudnak támogatni egy-egy alapítványt, hanem cégek is tudnak kisebb-nagyobb felajánlásokat tenni.

Így segít egy alapítvány a leukémiás gyermekeken!

Hogyan segít az adományokra támaszkodva a leukémiás gyermekekért működő alapítvány? Az alapítvány az érintett családokat támogatja az adományokból befolyó pénzből, hogy a nehéz idő ellenére is jusson étel az asztalra, illetve meg tudják venni a mindennapi élethez szükséges cikkeket, valamint be tudják fizetni a rezsit. Mindezek mellett tárgyi adományokkal is segíti a családot, ilyen például a tűzifa, a megfelelő higiéniás környezet megteremtéséhez szükséges tisztítószerek, tisztítást és fertőtlenítést segítő eszközök.

A legtöbb alapítvány a tárgyi és pénzbeli támogatás mellett lelki támogatást is nyújt a leukémiás gyermekeknek és családjuknak.Gyakoriak a nyári táborok, foglalkozások, illetve a tanítás is.

Szerencsére a legtöbb alapítvány rendelkezik a maga sikertörténeteivel, ahol a történetek mögött ma már egészséges és mosolygós gyermekek állnak. Amennyiben a szülők is hozzájárulnak, néhány alapítvány meg is osztja ezeket a történeteket, így bármely támogató láthatja, hogy kiknek segített a felajánlott pénzzel, de akár kommunikálhat is a támogatott gyermekkel.

Ma már egyszerűen és akár költség nélkül is hozzájárulhatsz a leukémiás gyermekek gyógyulási folyamatának segítéséhez. Támogasd Te is egy leukémiás gyermekekért működő alapítványt és tapasztald meg az adás örömét még ma!

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:53, hétfő | PR

Külföldi munkavállalás – rád hol várnak az álmaid?

A karrierünk során sokan játszunk el előbb-utóbb a gondolattal, hogy milyen lehet külföldön munkát vállalni. Sokan a valóságban is meglépik a váltást, a legtöbben azonban mindig csak álmodoznak és latolgatnak.

2023. November 28. 17:48, kedd | PR

Csődközelből az európai hódításig: így lett nemzetközi siker a 30 éves R-Water

Nagy Ervin 30 évvel ezelőtt édesapja akasztói szódásüzemében indította el azt a vállalkozást, amely ma évi egymilliárdos árbevétellel működik, és 13 országba szállít izotonóniás, sport- és vitaminitalokat.

2023. November 27. 17:09, hétfő | PR

Az okoskonyha fejlődése: Hogyan változtatják meg az intelligens technológiák a főzés élményét?

Az elmúlt évtizedek alatt a konyhatechnológia drámai átalakuláson ment keresztül, a hagyományos eszközöktől egészen a mai napig, ahol az intelligens eszközök és alkalmazások formálják a konyhai életet.

2023. November 22. 16:08, szerda | PR

A biztos tető: Útmutató a karbantartáshoz és javításhoz

A tető az egyik legfontosabb része az otthonunknak vagy üzleti ingatlanunknak, hiszen az biztosítja a védelmet az időjárás kiszámíthatatlan viszontagságaival szemben.