Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 07. 11:33, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Lezárt autóból mentettek ki egy lányt a nyíregyházi rendőrök

Lezárt autóból mentettek ki egy lányt a nyíregyházi rendőrök

Lezárt, a tűző napon parkoló autóból mentettek ki egy 14 éves lányt a rendőrök Nyíregyházán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy mezőkeresztesi házaspár ellen.

A 34 éves férfi és 37 éves felesége három gyermekükkel érkeztek vasárnap délután Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőre. A szülők az állatpark közelében parkoltak le autójukkal, amelyben a 14 éves lányukat több órára magára hagyták.

Az apa a család távozása előtt az elektromosan működő ablakokat felhúzta, az autót központi zárral lezárta.

A rendőrséget egy arra járó értesítette arról, hogy egy tűző napon parkoló, lezárt autóban tartózkodó lány kért tőle segítséget, mert rosszul van, nem kap levegőt. A lány belülről, segítője kívülről próbálta kinyitni az ajtókat, de nem sikerült. Végül a rendőrök emelték ki a lányt az autóból, miután egy civil villáskulccsal betörte az ablakát.

A fiatalt a mentők kórházba vitték - tették hozzá.

A mentés után érkeztek meg a szülők, akik azt mondták, nem gondolták, hogy ilyen baj történhet, és azt hitték, hogy a lezárt autó ajtaját a lány ki tudja nyitni belülről - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni