Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Szeptember 14. 10:56, hétfő | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Lezuhant girokoptert keresnek Helembánál

Lezuhant girokoptert keresnek Helembánál

Számtalan olvasói megkeresés érkezett hétfőn délelőtt hozzánk, arról, hogy miért köröz egy helikopter a Duna felett a Helemba-sziget környékén.

Mint a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelem szóvivőjétől megtudtuk, lakossági bejelentés érkezett vasárnap este a segélykérőn, hogy lezuhant egy girokopter a Helemba-szigetnél.

Varga Mihály Sebestyén főhadnagy hozzátette, a katasztrófavédelem munkatársai és mentőcsoportok nagy erőkkel keresik a lezuhant légijárművet. Egyelőre még nem találták meg, ezért folytatódik a keresés.

Információink szerint a katonai helikopter már elment, mivel nem talált semmit, a katasztrófavédelem és a rendőrség azonban tovább keresi a szigeten.

FRISSÍTÉS:

Bejárták gyalogosan a terepet és átfésülték az egész szigetet az önkéntes mentőcsoport tagjai, valamint a hivatásos szervek munkatársai, de nem találtak lezuhant légijárművet. A keresés azonban ezzel még nem zárult le.

Fotó: Bukovina ZsoltEzek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 29. 07:28, kedd | Helyi

Több utcában lesz áramszünet!

Az E.ON folytatja szolgáltatásainak minősége és a biztonságos ellátása érdekében korszerűsítését.

2020. Szeptember 29. 07:23, kedd | Helyi

Nem volt jogsija az ittas motorosnak

Előállították a 48 éves férfit, aki ellen eljárás indult.

2020. Szeptember 29. 07:13, kedd | Helyi

Ökoturisztikai látogatóközpont épült Lábatlanon

Lábatlanon 290 millió forintos beruházással elkészült a település és környéke ipartörténetét és természeti értékeit bemutató ökoturisztikai látogatóközpont - közölte az önkormányzat az MTI-vel.

2020. Szeptember 29. 07:09, kedd | Helyi

Nem tetszett a hangneme, ezért megverték

Az Esztergomi Járási Ügyészség a garázdaság vétsége miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két férfival szemben, akik a sértett sérelmezett hangnemét veréssel torolták meg.