Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Október 29. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: lvp

Állami segítség, díszpolgári cím, újabb Vitéz-kupa – A hét hírei

Állami segítség, díszpolgári cím, újabb Vitéz-kupa – A hét hírei

Állami segítség Esztergomnak, 56-ra emlékeztünk, díszpolgár lett Kökény Roland olimpiai bajnok kajakos, pitbull-támadás Kertvárosban, újabb kupát szereztek az Esztergomi Vitézek rögbisei.

Állami segítséget kap Esztergom is
Átveszi az ötezernél kevesebb lakosú települések adósságait az állam, az annál nagyobbaknak pedig egy részét vállalja magára. Így Esztergom tartózásából is egy jelentős összeg hárul át a központi kormányzatra. Részletek ITT!

Pitbull-támadás Esztergomban - négyen sérültek meg
Négy embert, köztük egy 11 éves fiút harapott meg egy harci kutya Esztergom-Kertvárosban múlt csütörtökön. Részletek ITT!

Az esztergomi 1956-ra emlékeztünk
A Sötétkapunál és a kórháznál emlékezett meg múlt pénteken délután Esztergom a városban 1956-ban történt tragikus eseményekről és hősi áldozatairól. Részletek ITT!

Esztergom díszpolgára lett az olimpiai bajnok Kökény Roland
Esztergom díszpolgári címmel tüntette ki az olimpiai bajnok kajakost, Kökény Rolandot, míg Pjatacsuk Vitalij, a CEPEI Esztergomi Kajak Kenu Sport Egyesület elnöke Pro Urbe kitüntetést kapott kedden a polgármestertől. Részletek ITT!

Drogosan ült a kocsijában a kereszteződés közepén
Tudatmódosító szer hatása alatt állt, ezt mondta az orvos, miután megvizsgálta a 30 éves esztergomi férfit, aki ellen kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság. Részletek ITT!

Nem sikerült a bravúr rögbiseinknek
Egyetlen ponttal kikapott az esztergomiakkal kiálló rögbiválogatott hétvégi világbajnoki selejtezőjén Szlovéniában. Csapatunk szoros hajrában 8-7-es vereséget szenvedett a házigazdáktól. Részletek ITT!

Megvan a tizennegyedik Vitéz-kupagyőzelem
Megszerezte tizennegyedik kupagyőzelmét az Esztergomi Vitézek csapata a hétvégén, az együttes ugyanis meggyőző fölénnyel, 22-3-ra verte az esztergomi kupadöntőben a Kecskeméti ARC alakulatát. Részletek ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT