Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Július 03. 10:38, szerda | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Lopás, elfogás, elítélés egy nap alatt Esztergomban

Lopás, elfogás, elítélés egy nap alatt Esztergomban

Egy szlovák állampolgárságú nő az egyik esztergomi üzletből lopott szúnyoghálót kedden, a biztonsági őr azonban lebuktatta. A rendőrök bevitték, majd a bíróság még aznap pénzbüntetésre ítélte.

Bevásárolt, de nem fizetett egy szlovák állampolgárságú nő egy esztergomi üzletben kedden. A biztonsági őr már vásárlás közben kiszúrta a vevőt, egy szúnyoghálót próbált begyömöszölni a táskájában. A felügyelő ekkor még nem vonta kérdőre. Megvárta, míg a pénztártól is távozott, fizetés nélkül. Az őr megállította, a tolvajjal kinyittatta a táskáját, hogy megbizonyosodjon róla, a szúnyoghálót valóban elrejtette. A nő elismerte a lopás elkövetését, a helyszínre érkező rendőröknek sem tagadta a szabálysértést. Az asszonyt az egyenruhások előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vételét követően még aznap bíróság elé állították. A gyorsított eljárásban a taláros testület 25 ezer forint pénzbírság megfizetésére ítélte, majd szabadon engedte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT