Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2014. Február 28. 12:09, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Lopáson értek tetten két gyereket és egy asszonyt Esztergomban

Lopáson értek tetten két gyereket és egy asszonyt Esztergomban

A fiú és testvére a nagynéninek segédkeztek szerszámokat és vasat lopni Esztergomban. A műhely tulajdonosa tetten érte a tolvajok közül a 11 éves fiút.

Már nem használta műhelyét, de szerszámait továbbra is az épületben tárolta a sértett, aki csütörtökön este tetten ért egy asszonyt és két fiatal fiút Esztergomban. A kisebbet, egy 11 éves gyermeket sikerült visszatartania. A fiú a kerítés mellett állt egy kézikocsival. A tulajdonosnak bevallotta, hogy társai az épületben voltak, és ott különböző értékek után kutattak. A 32 éves T. Ilona és a gyermek 16 éves testvére nem hagyta magára a tetten ért kisfiút. Bár a tulajdonos kiabálása után elmenekültek a helyszínről, később visszamentek a gyerekhez. A rendőrök mindhármukat előállították az Esztergomi Rendőrkapitányságra. T. Ilona gyanúsítotti kihallgatását elmondta, hogy célirányosan érkezett a műhelyhez először szerdán, mert tudta, hogy az épület tele van szerszámokkal és vassal. Amit akkor egyedül el tudott hozni, azokat magával vitte. Másnap segítséget is vitt magával. Két unokaöccsét kérte meg, hogy menjenek vele. Ekkor érték tetten őket. A 32 éves asszony és a 16 éves fiatalkorú ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 22:45, kedd | Helyi

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.