Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Április 28. 11:42, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Lopott kocsival, jogsi nélkül baleset Dorogon – vallott a 17 éves fiú

Lopott kocsival, jogsi nélkül baleset Dorogon – vallott a 17 éves fiú

Kerítésnek ütközött a jogosítvány nélkül közlekedő 17 éves tokodaltárói fiú Dorogon vasárnap, ráadásul ezt egy engedély nélkül használt személyautóval tette. Nem sérült meg senki, később pedig bevallotta tettét a fiatal.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési balesethez kérték a dorogi rendőrök segítségét vasárnap, miután egy személygépkocsi kerítésnek ütközött Dorogon. Egy közeli telephely biztonsági őre nézte meg, mi történt a járművel és annak utasaival. Az autóban nem látott senkit. Mire odaért, a kocsiban ülők elhagyták a helyszínt. A dorogi egyenruhások kiderítették, hogy a járművet egy tokodaltárói asszony használja rendszeresen, de ezúttal nem ő vezetett. A nő a rendőröknek nem tudta megmondani, ki használta engedélye nélkül az autót, amelyet április 26-án este állított le háza előtt, a kulcsot pedig a ház bejárata melletti falra akasztotta.

Kiderült, hogy a járművet egy 17 éves fiatal fiú vitte el aznap éjszaka. A fiatalkorú szülei kíséretében másnap önként megjelent a Dorogi Rendőrkapitányságon és bevallotta, ő hajtott el ismerőse kocsijával. Házibuliba ment el vele úgy, hogy jogosítvánnyal még nem rendelkezik és a tulajdonosnak sem szól arról, hogy közlekedni fog a személygépjárművel. A fiú elmondta azt is, hogy az ütközést követően barátaival együtt elszaladtak a helyszínről. Egyik barátjához ment, ahol kialudta magát. Ezt követően vallott be mindent előbb a szüleinek, majd a rendőröknek. A 17 éves fiatalemberrel szemben – szabadlábon hagyása mellett – jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.