Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. Június 05. 09:32, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Lopott motorral túrázgatott egy pilismaróti férfi - vádemelés

Lopott motorral túrázgatott egy pilismaróti férfi - vádemelés

Szomszédjától lopott motort egy 26 éves pilismaróti férfi, aki ezt követően bejárta a környéket az eltulajdonított robogóval. Miután megunta a motorozgatást, otthagyta a járművet a maróti focipálya mögött.

Szomszédja kertjéből tulajdonított el egy segédmotor kerékpárt a gyanú szerint egy 26 éves pilismaróti férfi még február 22-én éjjel. V.J. a nyitott kapuajtón jutott be a családi ház kertjébe, majd kitolta onnan a járművet. Félt, hogy valaki meghallhatja a motor zúgását, ezért csak néhány utcával arrébb indította be a robogót. Ezután egész éjjel motorozott a településen és bejárta a szomszéd községeket is. Végül a pilismaróti focipálya mögött leparkolt a robogóval és gyalog hazament. A 26 éves férfit öt nappal később állították elő az esztergomi rendőrök. Gyanúsítotti kihallgatásán V.J. elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, melyet június 3-án vádemelési javaslattal fejezett be és küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészégnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.