Városlista
2020. július 7, kedd - Appolónia

Hírek

2020. Április 08. 16:45, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Lui még a labdát is elvarázsolta - VIDEÓ

Lui még a labdát is elvarázsolta - VIDEÓ

Lui nagy mágus, de még neki is otthon kell ülnie ezekben a hetekben. A világrekorder bűvész három hete nem mozdult ki az otthonából, vállalva az önkéntes karantén minden megpróbáltatását.

„Törekszünk arra, hogy megfogadjuk a javaslatokat és ne menjünk sehova, közben figyelünk arra, hogy kellemesen teljen a családi körben töltött idő”– mondta az ANDONIK Sport YouTube csatornáján Ricky kérdésére az illuzionista. A bűvésznek komoly feladata is van, hiszen nagyobbik fia már iskolás, így neki a digitális oktatás kihívásainak is meg kell felelnie.

„Időnk mindenre van itthon, csak be kell osztani. Az online tanulás elviszi a fiam délelőttjét, de amint végez a kisebbik fiammal együtt megyünk ki a kertbe, focizunk, pingpongozunk”.

Egy bűvész persze egy ilyen nehéz helyzetben sem fordít hátat a hivatásának. Sőt ez egy termékeny időszak Lui számára.

„Úgy tekintek most ezekre a hetekre, mint egy felkészülésre. Végre van időm új produkciók, koreográfiák kitalálására és új kellékek összeállítására. Bízom benne, hogy gyorsan véget ér ez a járvány, de ez most nekem egy alkotói szabadság. Nekem évente közel ötszáz fellépésem van, most egy héten egyszer szakítok időt arra, hogy Facebook élőműsorban bűvészkedjek. Olyan ez, mintha a színpadon állnék, nyilván ez nem az igazi, de emellett is azt mondom mindenkinek, hogy maradjon otthon”.

A videósorozatnak állandó eleme, hogy a vendéget Ricky kihívja egy feladatra. Ezúttal labdát kellett ejteni az asztalra és a kérdés az volt, hogy kinek pattan többet. A bűvész ezúttal nem nyert, de végül övé lett a főszerep, hiszen a fehér labdáját zsebkendővé változtatta. Ahogy Ricky fogalmazott kendőzetlenül labdázott. Ez talán szakmai ártalom.

Címkék: andonik, bűvész, Lui, mágus


Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.