Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Július 07. 07:38, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Majdnem kiakadt a szonda az egyik ittas vezetőnél

Majdnem kiakadt a szonda az egyik ittas vezetőnél

Ismét több ittas vezetőt kaptak el a rendőrök megyénkben csütörtökön. Egy szomódi férfi ráadásul a kézi alkoholszonda maximális értékhatárát fújta.

Esztergomban és a környéken ezúttal nem szűrtek ki ittas vezetőt az egyenruhások, ám a megye más pontjain nőt és férfit is kaptak el ezért. Egy szomodi eseten még a rendőrök is meglepődhettek.

A rendőrök csütörtökön 6 óra 4 0 perckor Tatabányán, a Környei úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A járőrök a 49 éves oroszlányi nőt szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye miatt mintavételre előállították. A járőrök a vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén ittasan vezette járművét egy 54 éves oroszlányi férfi, akit csütörtökön 6 óra 46 perckor igazoltatták a rendőrök. A sofőr Környe felől haladt Tatabánya felé, amikor ellenőrizték. A járőrök a férfi részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A tatabányai rendőrök csütörtökön 8 óra 31 perckor igazoltattak egy 23 éves férfit. A gépkocsi vezetőjével szemben ittasság gyanúja merült fel. A helyszínre telepített légalkoholmérő berendezés pozitív eredményeit követően a járőrök a tatabányai lakos részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

A tatai rendőrök csütörtökön 16 óra 20 perckor Szomód belterületén ellenőriztek egy segédmotorkerékpár vezetőjét. A férfi a járőrök többszöri felszólítására parkolta le járművét. A rendőrök a 47 éves szomódi lakost a kézi LION alkolszondával megfújatták, aminek eredménye a műszer maximális értékhatárát elérte. A rendőrök a férfit mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.