Városlista
2024. március 2, szombat - Lujza

Hírek

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

MÁR AZNAP LEBUKOTT

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

A sértett egy csoportos kiránduláson vett részt. Nála volt a pénztárcája, benne okmányokkal és 80 ezer forinttal. Útközben elveszítette a tárcáját, de ezt akkor nem vette észre. Egy 43 éves piliscsévi férfi is éppen arra járt, aki szintén szerette a természetet. A sértett otthon szembesült azzal, hogy eltűnt a tárcája. Nem sokkal később egy üzenetet kapott, hogy a bankkártyájával egy leányvári üzletben vásároltak. A sértett odament, és ott találkozott azzal a 43 éves férfival, akivel pár órával azelőtt, a kirándulás során. A tettes ekkor bevallotta, hogy ő találta meg a tárcát, és hitegette a sértettet, hogy a kárt megtéríti. Az okmányait visszaadta, de a pénzt már elköltötte.
A sértett november 16-án tett feljelentést a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók másnap kihallgatták a piliscsévi lakost, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. Lopás, valamint csalás miatt indult ellene eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 12:18, kedd | Helyi

Személyi változás a Richter Gedeon Nyrt-nél

Bogsch Erik 2024. március 1. napi hatállyal lemondott a Richter Gedeon Nyrt. Igazgatóságában betöltött elnöki tisztségéről, igazgatósági tagsága megtartása mellett – közölte a vállalat február 26-án.

2024. Február 11. 00:44, vasárnap | Helyi

Kiscsévpuszta

Esküvő 2024-ben? Még vannak szabad időpontjaink! Találjátok meg álmaitok esküvői helyszínét Kiscsévpusztán!

2024. Február 11. 00:35, vasárnap | Helyi

Legördült a gyártósorról a 4 milliomodik esztergomi Suzuki

4 millió Suzuki 32 év alatt. - adta hírül a gyár.